Η απάντηση του Άλμπερτ Μπουρλά στους συνωμοσιολόγους για το εμβόλιο

Ο Άλμπερτ Μπουρλά έδωσε την δική του απάντηση στους συνωμοσιολόγους που υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” τόνισε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι το πιο δοκιμασμένο εμβόλιο στην ιστορία.

«Δεν υπάρχει εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που να έχει δοκιμαστεί τόσο πολύ όσο αυτό. Έχει δοθεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Εχουμε ήδη 2,5 δισ. δόσεις του εμβολίου» τόνισε ο Άλμπερτ Μπορυλά.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο στα παιδιά

«Οι γονείς θα πρέπει να νιώθουν πολύ περισσότεροι ασφαλείς μόλις κάνουν τα παιδιά τους το εμβόλιο. Το εμβόλιο που δίνεται στα παιδιά είναι το ένα τρίτο της δόσης. Η μεγάλη πρόκληση δεν ήταν αν θα είναι ασφαλές το εμβόλιο, αλλά αν το ένα τρίτο της δόσης που χορηγείται θα είναι αρκετά αποτελεσματικό. Τελικά αυτό αποδείχθηκε με την κλινική έρευνα ότι το εμβόλιο ήταν το ίδιο αποτελεσματικό στα παιδιά όσο και στους ενηλίκους» δήλωσε ο CEO της Pfizer.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.