“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Υποψήφιος και με την “Ελληνική Αυγή” του Κασιδιάρη ο απόστρατος αστυνομικός

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τους αυτοαποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος“, οι οποίοι προχώρησαν στην πρωτοφανή αρπαγή του Γυμνασιάρχη στην Πιερία. Ένας εκ των μελών του τάγματος, είναι ένας 54χρονος απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε το 2013.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το mega, o 54χρονος ήταν πρώην πολιτευτής της “Χρυσής Αυγής”, αλλά και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Καρδίτσας με την “Ελληνική Αυγή” του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., πρωτοστατούσε σε διαμαρτυρίες αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

 

Θεματοφύλακες του Συντάγματος

Μεταξύ των 11 συλληφθέντων για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη, είναι επίσης μία χορεύτρια, δύο αγρότες, ένας άνεργος, τρεις γονείς μαθητών του γυμνασίου Αιγινίου. Συνολικά εννέα άνδρες και δύο γυναίκες αποτέλεσαν το τάγμα εφόδου των αρνητών της πανδημίας.

Αρχηγός τους, ο άνθρωπος που φιγουράρει με ένα μπουρνούζι, συνέταξε την… επίταξη των σχολικών κτιρίων και την έστειλε με δικαστικό επιμελητή στο Αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας και οργάνωσε μέσω διαδικτύου με το πρόγραμμα ΖΟΟΜ τη… σύσκεψη που όρισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της βίαιης εφόδου.

Η χορεύτρια, με βιτρίνα την σελίδα της σχολής χορού στο Facebook, ενημέρωνε για όλες τις κινήσεις του αρχηγού, ενώ είναι εκείνη που ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη για την ώρα της διαδικτυακής συνεδρίασης για την προετοιμασία της εφόδου.

Σύμφωνα με τις Αρχές, από τους 11 συλληφθέντες μόνο οι τρεις έχουν παιδιά που φοιτούν στο γυμνάσιο Αιγινίου. Οι υπόλοιποι κατοικούν σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.