Δείτε πώς “άδειασαν” μίνι μάρκετ μέσα σε ένα λεπτό – Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη στα Σεπόλια

Διάρρηξη σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, με το βίντεο-ντοκουμέντο να είναι αποκαλυπτικό για την… ταχύτητα με τη οποία έδρασαν οι κακοποιοί. Οι διαρρήκτες δεν χρειάστηκαν πάνω από ένα λεπτό για να κάνουν τη… δουλειά τους και να αδειάσουν το μαγαζί.

Οι δύο διαρρήκτες σπάνε το τζάμι και εισβάλλουν στην επιχείρηση, φορώντας κουκούλες και μάσκες. Πάνε κατευθείαν στο ράφι με τα τσιγάρα, γεμίζουν πλαστικά κιβώτια και τα βγάζουν έξω. Σειρά έχουν τα συρτάρια, τα οποία δεν τα ψάχνουν για να μην χάσουν χρόνο, αλλά τα παίρνουν ολόκληρα.

«Μπήκαν από την πόρτα. 3:00 η ώρα και μέσα σε τρία λεπτά τα έχουν πάρει όλα. Είχαν κουκούλες, είχαν μάσκες και δεν φαινόταν τίποτα» δηλώνει μάρτυρας στον ALPHA.

Παραμένουν στο κατάστημα για λιγότερο από ένα λεπτό. Φεύγοντας παίρνουν και ένα μεταλλικό σταντ με προϊόντα που βρισκόταν δίπλα από την πόρτα.

«Έχουν κλέψει και το μαγαζί με τα τηλέφωνα και λίγο πιο πάνω το άλλο ψιλικατζίδικο και απέναντι το καφενείο» λέει στο τέλος η ίδια μάρτυρας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τον ALPHA

Στόχος διαρρηκτών, έγινε μίνι μάρκετ, στα Σεπόλια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.