Τι συμβαίνει στις ΜΕΘ; Πως συμπεριφέρεται ένας Ιός μέσα στο ανθρώπινο σώμα;

Παρακολουθήστε την εκπομπή “Στην πολιτική” Προσκεκλημένη η κ. Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη, Ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος, ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας.

Μας εξηγεί πως συμπεριφέρεται ένας Ιός μέσα στο ανθρώπινο σώμα, από πότε υπάρχει ο κορονοϊός, γιατί ονομάστηκε έτσι.

Μας μίλησε για την διασωλήνωση και πως ελλοχεύει ο κίνδυνος του θανάτου από αυτό. Σφοδρή επίθεση στους Μόσιαλο, Τσιόδρα και Βασιλακόπουλο ! Είναι γιατροί του γραφείου !

ΤΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας Βιογραφικό Γεννήθηκα στον Πύργο Σάμου το 1946. Σπούδασα στο Πυθαγόρειον Γυμνάσιον και Λύκειον θηλέων Σάμου από το 1962- 1967.

Το 1967 εισήχθην στην Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισα στην Ιατρική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου, από όπου απεφοίτησα το 1974 με “Λίαν καλώς”. Υπηρέτησα την υπηρεσία Υπαίθρου στην Ράμια, στην Βίγλα και στην Άνω Καλεντίνη Άρτας το 1974 ως το 1976.

Στην συνέχεια άρχισα την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο “Κ. Τσαγκάρης”, το σημερινό Αμαλία Φλέμινγκ και μετά στο Νοσοκομείο Απόστολος Παύλος (ΚΑΤ) Κηφισσιάς. Ενδιάμεσα εργάστηκα στην Ψυχιατρική Κλινική “Ασκληπιείον” του Δημ, Σαμέλλα στα Σίδερα Χαλανδρίου. Εκπαιδεύτηκα στην Καρδιολογική κλινική στο Νοσοκομείο Παπαδημητρίου, το 1ον θεραπευτήριον ΙΚΑ Πεντέλης.

Το 1980 κατόπιν εξετάσεων κατοχύρωσα την ειδικότητα της Παθολογίας. Το 1996 κατόπιν εξετάσεων κατοχύρωσα την ειδικότητα της Καρδιολογίας.

Εργάστηκα και ως ιδιώτης γιατρός , αλλά και στο ΙΚΑ Χανίων από το 1981 ως το 1996 ως ειδική Παθολόγος -οικογενειακή γιατρός.

Το 1995 έκανα μετεκπαιδευτικό στην Καρδιολογική Πανεπιστημιακή κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Αθήνας.

Το 1997 εργάστηκα στο ΙΚΑ Ρεθύμνου ως ειδική Καρδιολόγος.

Το 1998 -1999 εργάστηκα ως ιδιώτης ιατρός Καρδιολόγος στην Σαντορίνη.

Το 1999 παρακολούθησα στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” μαθήματα για τις συγγενείς καρδιοπάθειες των παιδιών. Ασχολήθηκα με τα soft power laser, για τα οποία παρακολούθησα τρία συνέδρια, ένα στην Αθήνα, ένα στην Βαρκελώνη και ένα στο Τελ Αβίβ. Πραγματοποίησα ομιλίες ως εκπρόσωπος του ΕΛΙΚΑΡ στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στην Σαντορίνη, στην Αθήνα για τις καρδιοπάθειες.

Από το 2002 και μετά αποκρυστάλλωσα τις δικές μου ιατρικές απόψεις και θεωρίες, βασιζομένη πλέον στην δική μου επιστημονική μελέτη των δικών μου ασθενών. .

Το 2000 ίδρυσα στην Αθήνα την ιατρική εταιρία “HELLASMED”.

Eκεί συνέχισα να μελετώ τα καρδιακά και μη νοσήματα των ασθενών μου. Και συνέχισα με το συγγραφικό μου έργο. Με τα εξής ιατρικά μου βιβλία, όλα πρωτότυπα, καινοτόμα, επαναστατικά, χωρίς βιβλιογραφία. Όλα με δικές μου επιστημονικές παρατηρήσεις και ανακαλύψεις.

Το συγγραφικό μου έργον:

1ον. Σύνδρομον Ασπασίας Μιχέλη Μπουλταδάκη(χρονία περικαρδίτις)2010

2ον. Αθηρωμάτωση- Αρτηριοσκλήρυνση(η μάστιγα του 21ου αιώνα) 2010.

3ον. Ομοφυλοφιλία. Ο γρίφος, το αίνιγμα και η λύση του 2018.

4ον. Η αιτιολογία όλης της Παθολογίας του ανθρώπου και η θεραπευτική της αντιμετώπιση. Ισοδύναμα νοσήματα. 2019.

5ον. “Λιθίαση” Οι πέτρες του ανθρώπου, ποιες είναι, πως δημιουργούνται και πως θεραπεύονται. 2020

6ον. “Καρδιακή νόσος” η άγνωστη αρρώστια της καρδίας. 2020

7ον. Παγκρεατική νόσος ή νόσος του παγκρέατος και όχι σακχαρώδης διαβήτης. 2020

8ον. Κορονοϊός . Ερπητοϊοί. Οξεία νόσος . Μακροχρόνιες συνέπειες. 2020

9ον. Μηχανισμοί δημιουργίας της αρτηριακής υπέρτασης . Εγγενή πιεσόμετρα του ανθρώπου. 2020

10ον. Νόσος Αλτσχαϊμερ, Επιληψία, Νόσος Πάρκινσον, Αυτισμός κ.λπ

Η Επιστημονική ανακάλυψη της αιτιολογίας και της παθογένειάς τους. 2021

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.