Χαλκιδική: Ακυρώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους του νομού

Δίχως τις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φαίνεται ότι θα περάσουν τις γιορτές οι κάτοικοι της Χαλκιδικής σύμφωνα με την κοινή δήλωση των 5 δημάρχων του νομού, λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr στην εν λόγω δήλωσή τους οι 5 δήμαρχοι της Χαλκιδικής ανακοινώνουν ότι αποφάσισαν να ακυρώσουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα τους τη δημόσια υγεία και το γενικό καλό.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που έκαναν οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής

“Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας. Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας” αναφέρει η ανακοίνωση.

“Οι δήμαρχοι ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ. ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.