Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε φίλη της Καρολάιν

Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον άνδρα που τη δολοφόνησε, αποκαλύπτει φίλη του τραγικού θύματος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει επιστήθια φίλη της Καρολάιν, η νεαρή γυναίκα είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά η καραντίνα καθυστέρησε την υλοποίηση της απόφασής της.

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δεν θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… δεν πρόλαβε» αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν σε δήλωση που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ως ένας άνθρωπος «πάντα ψύχραιμος και αυτοκυριαρχούμενος» έδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη που με μια πρόταση καταπέλτη ζητεί την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πολυσέλιδη πρόταση του αναφέρει πως από τα στοιχεία της δικογραφίας «σχηματίζεται απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με την ένταση του ατιθάσευτου φρονήματος του κατηγορουμένου, της σκληρότητας και του ανάλγητου της προσωπικότητας του».

Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός σε 11 σημεία καταγράφει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κακουργηματικών του πράξεων δίνοντας έμφαση στην μεθοδικότητα με την οποία κινήθηκε για να καλύψει τα ίχνη του καθώς έφτασε στο σημείο να ζητήσει ακόμη και ψυχολογική στήριξη για να ξεπεράσει τη θλίψη του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.