Αυτό είναι το παιδί που άντρας εγκατέλειψε στο Αρχαιολογικό Μουσείο -Βίντεο ντοκουμέντο

Άφαντοι παραμένουν οι γονείς του παιδιού που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στο καρότσι του στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Το κοριτσάκι, περίπου 2 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι απόλυτα υγιές.

Οι αρχές αναζητούν πληροφορίες εστιάζοντας ιδίως στον άντρα που φέρεται να άφησε το μωρό στο συγκεκριμένο σημείο, όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να πηγαίνει με το καρότσι στο σημείο και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Ο άγνωστος φορά κόκκινα παπούτσια, φόρμα και σκουρόχρωμο μπουφάν με λευκούς γιακάδες.

Για την ώρα εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή και αν δεν καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του, οι αρχές θα ακολουθήσουν και τον δρόμο της εξέτασης του DNA.

Σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής που εντόπισε το κοριτσάκι, ήταν ιδιαίτερα φροντισμένο.
https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/paidi-arxaiologiko-moyseio-egkataleipsi_0.jpg.webp?w=1211&ssl=1

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.