Τι αλλάζει στους χώρους εργασίας για την αποφυγή συνωστισμού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του στους πολίτες για την πορεία της πανδημίας και ανακοίνωσε νέα μέτρα που θα ισχύσουν προκειμένου να ανακοπεί η έξαρση του κοροναϊού.

Πέρα από τους περιορισμούς στους ανεμβολίαστους και την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους χώρους εργασίας αλλά και η επιβάρυνση στα ΜΜΜ.

Τι θα ισχύσει με το κυλιόμενο ωράριο

Ειδικότερα ανακοίνωσε πως θα επεκταθεί το κυλιόμενο ωράριο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ιδίως τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, αλλά και ο πρόσθετος φόρτος συγκεκριμένες ώρες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σε σχέση με το πρόβλημα που πιθανόν δημιουργηθεί με τους εργαζόμενους γονείς με παιδιά στο σχολείο που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αλλαγή ωραρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως θα υπάρξει ειδική πρόνοια.

Η πρόβλεψη αυτή αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες όπως και το πως θα διασφαλιστεί ότι θα εφαρμοστεί το κυλιόμενο ωράριο ιδίως στον ιδιωτικό τομέα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.