Δολοφονίες στον Βόλο: Τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 39χρονο δράστη – Σε κατάσταση σοκ ο δικηγόρος

Σοκ στο πανελλήνιο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο δράστης της δολοφονίας δύο ηλικιωμένων γυναικών στον Βόλο. Το “κουβάρι” άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές ημέρες, όταν μία 75χρονη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στον Βόλο. Έπειτα από λίγα 24ωρα, οι αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο βαφτισιμιό της ηλικιωμένης, ο οποίος την μαχαίρωσε 42 φορές, επειδή δεν του είχε δώσει τα χρήματα που της ζητούσε.

Βόλος-δολοφονία

Ελήφθη δείγμα dna από τον δράστη και έπειτα από σχετικές αναλύσεις, προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο και μία 69χρονη γυναίκα, πριν από 12 χρόνια και πάλι στον Βόλο. Πρόκειται για την μητέρα του δικηγόρου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου. Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τελικά οι αρχές κατάφεραν να “δέσουν” τα στοιχεία και να φτάσουν στην αποκάλυψη του δράστη.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, πραγματικά συγκλονίζουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ταχυδρόμου“, η 69χρονη Νίκη Μηλίνη, νοίκιαζε στους παππούδες του 39χρονου ένα σπίτι, στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η ίδια, στην περιοχή Καζάνακι. Όταν αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης της δολοφονίας της 75χρονης ήταν ο βαφτισιμιός της και ότι οι παππούδες του διέμεναν στο τριώροφο όπου έμενε και η 69χρονη, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το 2009, οι αρχές άρχισαν να υποψιάζονται τυχόν εμπλοκή του 39χρονου και στην δεύτερη, ανεξιχνίαστη επί 12 χρόνια υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επισκεπτόταν συχνά τους παππούδες του και είχε σχέσεις με την οικογένεια του δικηγόρου, Γιάννη Μηλίνη. Ένα επίσης στοιχείο, που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι οι δολοφονίες των δύο ηλικιωμένων γυναικών, διαπράχθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Και οι δύο εντοπίστηκαν κατακρεουργημένες, έχοντας δεχτεί μαχαιριές στην αριστερή πλευρά του σώματός τους.

Μετά τη σύλληψη του 39χρονου, οι αστυνομικές αρχές έδωσαν προτεραιότητα στην εξέταση του DNA. Το δείγμα που ελήφθη, με εντολή ανακριτή, προέκυψε ότι ταιριάζει απόλυτα με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της 69χρονης Νίκης Μηλίνη, μετά τη δολοφονία της. Τότε, το 2009, το μόνο που γνώριζαν οι αρχές είναι ότι το δείγμα άνηκε σε άγνωστο νεαρό άρρεν.

39χρονος δολοφονία Βόλος

Σε σοκ ο δικηγόρος – Ήταν αυτός που κατηύθυνε τις έρευνες για τον δολοφόνο της μητέρας του

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο δικηγόρος του 39χρονου δράστη, αναγνώρισε στη δολοφονία της 75χρονης την ίδια μεθοδολογία που είχε ακολουθηθεί και στην δολοφονία της μητέρας του, στην ίδια γειτονιά, πριν από 12 χρόνια. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πριν παραιτηθεί από την υπεράσπιση του 39χρονου συζήτησε με τις αστυνομικές αρχές, που ταυτοποίησαν το DNA του 39χρονου με τη δολοφονία της μητέρας του, το 2009.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία είχε ερευνήσει και τον 39χρονο σήμερα άνδρα, καθώς ήταν πρόσωπο γνωστό στη δολοφονημένη γυναίκα. Ο ίδιος είχε εμφανίσει άλλοθι, αλλά είχε ληφθεί DNA από ίχνη που είχε η 69χρονη στα νύχια της.

Αμέσως μετά το φονικό, το 2009, ο δράστης είχε πλησιάσει τον δικηγόρο και του είχε ζητήσει να αναλάβει τις υποθέσεις του, καθώς οι εκκρεμότητές του με τη δικαιοσύνη αφορούσαν εκβιασμούς, μπραβιλίκια και εμπρησμούς. Ο ίδιος δικηγόρος, ο Γιάννης Μηλίνης, ανέλαβε και την υπεράσπιση του 39χρονου για τη δολοφονία της νονάς του και αύριο θα τον υπερασπιζόταν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο δικηγόρος είναι σοκαρισμένος από τις εξελίξεις.

Βόλος δολοφονία

Βόλος: Πώς είχε γίνει η δολοφονία της 69χρονης πριν από 12 χρόνια

Ήταν βράδυ της 12ης Αυγούστου του 2009, όταν η επίσκεψη του γιου στο σπίτι της Νίκης Μηλίνη, στη Ν. Ιωνία Βόλου, αποκάλυψε ένα στυγερό έγκλημα.

Η 69χρονη γυναίκα, που είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε σφαγμένη. Ήταν πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα, μέσα σε “λίμνη αίματος”. Στο σώμα της έφερε 20 μαχαιριές. Η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ενώ το ντύσιμο της γυναίκας και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Του άνοιξε την πόρτα, τον φιλοξένησε και τον κέρασε πριν δεχθεί το μένος του. Οι πολλαπλές μαχαιριές έδειχναν μανία και μίσος από την πλευρά του δράστη, ο οποίος φέρεται από τον τρόπο που κινήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει καλά την πράξη του, ενώ ενήργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος.

Έπειτα από 12 χρόνια, η δολοφονία της 69χρονης εξιχνιάστηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήταν ο εγγονός των παππούδων που νοίκιαζαν το ισόγειο του τριώροφου της άτυχης γυναίκας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.