Πόσα ψέματα χωράνε σε μια συνέντευξη της δημοσιογράφου Κ.Δούκα και του Προέδρου του ΟΑΣΘ;

Γ.Α.
Καταγγέλλω δημόσια τη δημοσιογράφο Κατερίνα Δούκα για συκοφαντία από το Action24 και την εκπομπή «ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ»,η οποία φιλοξένησε τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ και χρησιμοποίησε παραπλανητικά ως υλικό για επιχειρηματολογία την ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΑΣΘ ,-η οποία αυτή τη στιγμή δε συμμετέχει στο ΔΣ του Συνδικάτου- παρουσιάζοντάς την ως ανακοίνωση του Συνδικάτου.
(Μήπως ήταν στημένο;)
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ να διαστρέψει την αλήθεια και να επιτεθεί με μένος ενάντια στο Συνδικάτο με ειρωνεία 10 καρδιναλίων και χλεύη απέναντι στους συνδικαλιστές, μη τολμώντας να πει με ειλικρίνεια το πόσοι είναι αυτοί σε ερώτηση της δημοσιογράφου!!!
Τελικά, Πρόεδρε, κύριε Σκόδρα ,οι συνδικαλιστές εκπροσωπούν εργαζόμενους και οι εργαζόμενοι εκπροσωπούνται από συνδικαλιστές.

Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις;

Υβρίζοντας και χλευάζοντας τον θεσμό του Συνδικαλισμού, απευθύνεσαι άμεσα στους εργαζόμενους!

Δεν πρόκειται οι εργαζόμενοι να στηρίξουν αυτούς που επέλεξες να προμοτάρεις!!!
Μιλάς για ψέματα των άλλων όταν μέσα από αυτή την συνέντευξη στήριξες ένα ψευδές αφήγημα με μια δήθεν ανακοίνωση του Συνδικάτου,που δεν ήταν του Συνδικάτου,ενώ γνώριζες την πραγματική ανακοίνωση που δεν είχε σχέση με τα όσα ψευδώς ειπώθηκαν!!!!
Μπορεί οι εργαζόμενοι να φαίνεται προσωρινά ότι έχασαν τη μάχη,αλλά να ξέρετε κύριε Πρόεδρε ότι θα χάσετε το πόλεμο κατά κράτος.
Άλλωστε έχετε την εμπειρία να φεύγετε νύχτα…..
Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.