«Πολυτέλειες» για τον Σκέρτσο οι… πολλές ΜΕΘ (Βίντεο)

Τον εκθέτουν πλέον κάθε βράδυ τα δελτία ειδήσεων – Οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα για όσα κατά καιρούς εκστομίζει

Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο Άκης Σκέρτσος θα παρέμενε στην θέση του υπουργού Επικρατείας (!) μετά από αυτά που δήλωσε (στις 03-11-21) στον ΣΚΑΙ 100,3 fm και -κυρίως- μετά τα γεγονότα που επακολούθησαν την (αλήστου μνήμης) συνέντευξή του;

 

«Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα… πολυτελές σύστημα υγείας όταν μετά την πάροδο της πανδημίας θα εκλείψει ο λόγος να έχουμε πάρα πολλές ΜΕΘ» είπε ο Άκης Σκέρτσος.

Τον εκθέτουν όχι βέβαια η (έτσι και αλλιώς ανύπαρκτη) αντιπολίτευση, αλλά τα ίδια τα αμείλικτα γεγονότα όπως παρουσιάζονται συνεχώς πλέον κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων των (φίλα διακειμένων προς την κυβέρνηση) τηλεοπτικών καναλιών.

Ο κυνισμός του Άκη Σκέρτσου και η πολιτική αβελτηρία του είναι ενδεικτικά για το κυβερνητικό δόγμα αντιμετώπισης της πανδημίας και συσσωρεύουν ήδη την οργή της κοινωνίας.

Είναι ακριβώς αυτό που συζητείται και μεταξύ των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αφού οι βουλευτές (ειδικά στις περισσότερο πληττόμενες από την πανδημία εκλογικές περιφέρειες) γίνονται αποδέκτες αυτής της λαϊκής οργής για τους (κάθε είδους) Σκέρτσους.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3 fm»:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.