Θεσσαλονίκη: Το δρομολόγιο και το λάθος του δράστη της αιματηρής ληστείας που οδήγησαν στη σύλληψη

Η αιματηρή ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε σοκ.

Πριν περάσουν 48 ώρες από τον θάνατο του υπαλλήλου του ψιλικατζίδικου της Τούμπας , οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Το βράδυ της Κυριακής πέρασαν χειροπέδες στον τσιλιαδόρο της ληστείας και νωρίς το πρωί της Δευτέρας προσήγαγαν τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με το thestival, o φερόμενος ως δράστης είναι ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας. Ο τσιλιαδόρος είναι ένας 35χρονος Έλληνας, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μικροκλοπές.

Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ληστείας στη Θεσσαλονίκη

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ένα λάθος του δράστη οδήγησαν στην εξιχνίαση.

Από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού έγινε γνωστό το δρομολόγιο του δράστη και του συνεργού του.

Οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο διέμεναν σε κοντινή απόσταση από το ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη. Εκτός αυτού, ο δράστης φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος άφησε πίσω του μια σακούλα.

Εκεί βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα του τσιλιαδόρου. Η παρακολούθηση του τσιλιαδόρου οδήγησε τους αστυνομικούς στον δράστη.

Να σημειωθεί ότι οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.