Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε

Σοκ στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Τούμπας από τη δολοφονία 44χρονου εργαζομένου σε κατάστημα ψιλικών από ληστή. Ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι.

Όταν ο υπάλληλος αντέδρασε, του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου. Ο 44χρονος Μάριος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο 44χρονος Μάριος, όπως έγραψε η Voria.gr, περιγράφεται από διπλανούς καταστηματάρχες ως ένας ήρεμος άνθρωπος που δούλευε στο συγκεκριμένο κατάστημα για τα προς το ζην. Εργαζόταν κυρίως στη βραδινή βάρδια αλλά πήγαινε και άλλες ώρες στο μαγαζί. Ο άτυχος Μάριος πάλεψε να μείνει ζωντανός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο έως το πρωί, για να καταλήξει, δυστυχώς, περίπου στις 9:00, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ληστή με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για την αιματηρή ληστεία που κόστισε τη ζωή ενός 44χρονου εργαζόμενου σε κατάστημα ψιλικών εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε. Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας – νεκροτομής.

Διεξάγονται έρευνες κι έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγο μετά τη φονική ληστεία στο ψιλικατζίδικο

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της ληστείας. Όπως προκύπτει από το βίντεο που δημοσίευσε το Voria.gr, κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο στο  κατάστημα καταγράφει έντονη κινητικότητα τη στιγμή της ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα, στις 3:55 τα ξημερώματα εμφανίζονται άτομα να κινούνται και να τρέχουν πανικόβλητα, λίγες στιγμές αμέσως μετά το συμβάν. Τα ίδια λεπτά έγινε η κλήση στην ΕΛΑΣ για τη ληστεία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.