Bόρεια Ελλάδα: Σοκάρουν οι εικόνες με ανοιχτούς τάφους για νεκρούς από κορονοϊό

Σοκάρουν οι εικόνες από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη με τους ανοιχτούς τάφους, που είναι έτοιμοι για τους επόμενους νεκρούς από τον κορονοϊό. Μοιραία υπάρχουν φόβοι ότι η Βόρεια Ελλάδα θα ζήσει και δεύτερο “μαύρο Νοέμβρη”, μετά από αυτόν του 2020.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, σχεδόν το 50% των θανάτων στην Κεντρική Μακεδονία είναι από κορονοϊό με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Νέστορα Νικολόπουλο να υπογραμμίζει ότι “δυστυχώς δεν πηγαίνει και τόσο καλά όσο φανταζόμασταν και ξεκινάμε να ζούμε μέρες του περσινού Νοέμβρη.

“Είχαμε θίξει το ζήτημα των ψυκτικών θαλάμων που σοροί σε ορισμένα νοσοκομεία μένουν εκτός ψυκτικών θαλάμων”, πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος με την κάμερα να δείχνει τους σκαμμένους τάφους στην ειδική μεριά του νεκροταφείου, που είναι έτοιμοι για τους επόμενους νεκρούς του κορονοϊού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.