Κορωνοϊός: Γέμισε η Βόρεια Ελλάδα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αντί €300 από τη Βουλγαρία

Πώς δρουν Βούλγαροι απατεώνες, προμηθεύοντας Έλληνες με πιστοποιητικά εμβολιασμού, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί – Πηγαίνουν αυθημερόν στη Σόφια, πληρώνουν και σε 15 λεπτά το έχουν στα χέρια σου

Διαστάσεις… επιδημίας φαίνεται πως αποκτά το φαινόμενο της διακίνησης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού… made in Bulgaria, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ΕΡΤ.

Για τον τρόπο με τον οποίο δρουν Βούλγαροι απατεώνες, παρέχοντας πιστοποιητικά σε άτομα, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, μίλησε στη δημόσια τηλεόραση ο «επιχειρησιακός βραχίονας» του παράνομου κυκλώματος στην Ελλάδα, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό που υπήρχε ως φήμη: έναντι 300 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κάποιος πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, χωρίς να του έχει χορηγηθεί δόση, με ενδιαφερόμενους να προέρχονται κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, η οποία «πνίγεται» το τελευταίο διάστημα από τον κορωνοϊό.

Με την Βουλγαρία να σπάει κάθε μέρα αρνητικά ρεκόρ θνησιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να καταγραφεί τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αφού είναι η χώρα με τους περισσότερους «αρνητές», αυξάνονται διαρτκώς οι καταγγελίες για οικογενειακούς γιατρούς που εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα στοιχεία του κάθε πολίτη, χωρίς όμως να έχει εμβολιαστεί.

Τα δημοσιεύματα στα ξένα δίκτυα

Στο μεταξύ, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία έχουν γίνει εκτενή ρεπορτάζ για το ποσό ευκολά μπορεί κάποιος στις γειτονικές μας χώρες να προμηθευτούν ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο.

plasto2
plasto3
plasto4

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.