Χαμός με το περιστατικό του Βασιλακόπουλου στη Καλαμπάκα – Κύμα συμπαράστασης στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον ιδιοκτήτη της Ταβέρνας “Ζιώγας” στην Καλαμπάκα , από χρήστες των Social Media σχετικά με το περιστατικό του προπηλακισμού του πνευμονολόγου κ. Βασιλακόπουλου.
Όλοι σχεδόν οι χρήστες, ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ότι είναι κατά της βίας, δίνουν τα συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της Ταβέρνας Ζιώγας στο Καστράκι Καλαμπάκας, για το θάρρος του ιδιοκτήτη να αντιδράσει στις παρατηρήσεις των γιατρών , έχοντας μάλιστα ολοκληρώσει το φαγοπότι όπως χαρακτηριστικά γράφουν .

Ο γνωστός πνευμονολόγος ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη για τις θέσεις του σχετικά με τους εμβολιασμούς, σήμερα το πρωί δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι: «Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger “Βασιλακόπουλε ψόφα”… Έχουμε ξεφύγει». Και συνέχισε λέγοντας με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως “δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω στο μαγαζί μου”. “Σε μια Δημοκρατία, όταν δεν μας αρέσει ένας νόμος, ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση, δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή» τόνισε,

Πρόσθεσε ότι πρόκειται και για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς άλλος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή που έκανε έλεγχο χάνει πελάτες γιατί δεν μπαίνουν ανεμβολίαστοι και πάνε στο διπλανό μαγαζί που δεν κάνει έλεγχο.

«Πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για να μη χάνουμε ανθρώπους» ήταν η έκκληση του καθηγητή πνευμονολογίας.

Πάντως κύριε Βασιλακόπουλε δεν ζητάς πιστοποιητικά στο τέλος του φαγητού, ήξερες εκ των προτέρων ότι στο μαγαζί ήταν εμβολιασμένοι, η τακτική αυτή του ελέγχου …. θυμίζει φαγητό τύπου “τζαμπέ” επειδή είσαι (νομίζεις) κάποιος.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.