Σακελλαροπούλου: Η προκλητική αναφορά στα μνημόνια

Η αναφορά της δε στο μνημόνιο και την στάση της Γερμανίας, μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί. Ήταν η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως μέλος του ΣτΕ όταν με τη θετική ψήφο της υποστήριξε ότι το πρώτο Μνημόνιο δεν παραβιάζει το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αλλά και διεθνείς συμβάσεις! Το πρώτο μνημόνιο που απετέλεσε την αρχή της σύγχρονης ελληνικής γενοκτονίας που ζούμε μέχρι σήμερα. Με πρωτοφανή μείωση πληθυσμού και αύξηση του δημόσιου χρέους που καθιστά πλέον την Ελλάδα την πιο χρεωμένη χώρα παγκοσμίως.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου άλλωστε ήταν πρόεδρος του ΣτΕ, όταν η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε κατά πλειοψηφία, ότι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων «τεκμηριώνεται επαρκώς».

Τι ακριβώς λοιπόν ήθελε να πει η κυρία Σακελλαροπούλου;

Ελπίζουμε τουλάχιστον ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης να μην επαναλάβει το ίδιο ολέθριο λάθος, σε λίγη ώρα που θα συναντηθεί με την καγκελάριο Μέρκελ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.