Κύριε Νίκο Ρωμανέ ξέρεις πως χρηματοδοτείται η Ομάδα Αλήθειας;

Η μοναδική ιστοσελίδα παγκοσμίως που έχει αναγνωρίσει την αξία του Νίκου Ρωμανού, του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ. είναι η λεγόμενη «Ομάδα Αλήθειας». Διθυραμβικά αφιερώματα αναρτώνται τόσο στον συγκεκριμένο ιστότοπο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συγκεκριμένης ομάδας για τις «τρομερές παρεμβάσεις» του Νίκου Ρωμανού, πριν ακόμα στεγνώσει το σάλιο του από τον τελευταίο φθόγγο.
E3B4EFA9 17DE 415B 95E9 E54491DDC188

Λογικό λοιπόν είναι κάποιος να θεωρήσει ότι ο Νίκος Ρωμανός γνωρίζει λεπτομέρειες για την λειτουργία της συγκεκριμένης ομάδας. Εκτός εάν η συγκεκριμένη ομάδα τον ανακάλυψε κατά τύχη και τον αποθεώνει μαγεμένη από τον πολιτικό του λόγο. Διότι μιλάμε για πρωτοφανή θαυμασμό, αφού ακόμα και τα εξώδικα για τις συμπτωματικά κοινές συκοφαντικές αναφορές, απευθύνονται και στους δύο. Δύο σε ένα…

A0F29B64 C8DC 4ADA 8E1C 76005A02257D

Το εύλογο ερώτημα λοιπόν για το ποιος καλύπτει τις δαπάνες και τα έξοδα της ομάδας αλήθειας, θα μπορούσε να απευθυνθεί στον Νίκο Ρωμανό. Διότι δεν μπορεί μία τέτοια οργανωμένη προσπάθεια να χρηματοδοτείται μόνο από την διαφήμιση της Novibet. Δεν εννοούμε φυσικά ότι ο κύριος Ρωμανός έχει αναλάβει την πρωτοβουλία εύρεσης πόρων για την ενίσχυση του θεάρεστου έργου της συγκεκριμένης ομάδας. Αλλά πιθανότατα λόγω της αμοιβαίας εκτίμησης που εμφανώς υφίσταται, πιθανότατα να ξέρει κάτι περισσότερο.

Θα πρέπει λοιπόν να υπάρχουν κι άλλοι πόροι. Επιχειρηματίες για παράδειγμα που κάποιος τους προσεγγίζει για να συμβάλλουν στην τιτάνια προσπάθεια της συγκεκριμένης ομάδας, προς όφελος πάντα της «αλήθειας». Όχι φυσικά ο κύριος Ρωμανός, διότι που να προλάβει συνεχώς ευρισκόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου να ασχοληθεί… Δεν θα ήταν και πρέπον λόγω θέσης άλλωστε.

Είναι δεδομένο ότι τέτοιοι ευεργέτες δεν πρέπει να μένουν στην αφάνεια. Ούτε φυσικά και όσοι οργανώνουν μία τέτοια αξιόλογη προσπάθεια.

Θα επανέλθουμε.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.