Πώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Γεννημάτα σε 13 ημέρες

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που εκφράζουν την απορία του σχετικά τη ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς η ίδια είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός πριν από 13 μόλις μέρες, ενώ εκφράζονταν η αισιοδοξία πως θα έπαιρνε σύντομα εξιτήριο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου έχοντας συμπτώματα ατελούς ειλεού, τα οποία εν τέλει αποδόθηκαν σε υποτροπή του καρκίνου.

Η ίδια όπως και οι γιατροί έδωσαν μια πολύ δύσκολη μάχη, , όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε και υπέστη ηπατικό σοκ με αποτέλεσμα να καταλήξει.
​​​​
​​​​Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, Σοφία Πατραμάνη, μετέδωσε πως η Φώφη Γεννηματά βρισκόταν στην τελική ευθεία όταν έφθασε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Είχε ήδη συμβεί διασπορά στην κοιλιακή χώρα και η ίδια ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Ως αγωγή ακολούθησε την λεγόμενη παρηγορητική φροντίδα του καρκίνου, ενώ τα τελευταία 24ωρα επιβαρύνθηκε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό η κατάσταση της υγείας της, εξανεμίζοντας τις όποιες ελπίδες.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.