Ο σκύλος που έκλεψε την παράσταση κατά την έπαρση της σημαίας

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην τελετή έπαρσης της σημαίας στον Λευκό Πύργο παρέστη η Κ. Σακελλαροπούλου

Την παράσταση έκλεψε μάλιστα ένας γέρικος αδέσποτος σκύλος κατά τη διάρκεια της έπαρσης.

Ακούγοντας πλήθος ανθρώπων από νωρίς το πρωί και μουσικά όργανα, ο σκύλος στάθηκε στη μέση της τελετής και… ζήτησε απ’ όλους να φύγουν, φυσικά γαβγίζοντας.

Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων, το τετράποδο αρνούνταν πεισματικά να αποχωρήσει, προκαλώντας χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν στο σημείο, για την επιμονή του, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Μάλιστα όσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρισκόταν πάνω στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη, ο σκύλος γάβγιζε σε όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, περπατούσε ανάμεσα στους ένστολους και παρά τις «εκκλήσεις» κάποιων που προσπαθούσαν να τον δελεάσουν με φαγητό για να απομακρυνθεί από το σημείο, εκείνος παρέμεινε να υπερασπίζεται το «σπίτι» του με σθένος… κουταβιού, παρά την ηλικία του.

Την ώρα που η Πρόεδρος αποχωρούσε μάλιστα, πέρασε δίπλα στον σκύλο, ο οποίος γάβγισε ξανά, σαν να τη χαιρετούσε. Ο ίδιος παρέμεινε εκεί ώσπου να αποχωρήσουν όλοι οι επίσημοι.

Σημειώνεται ότι «θερμότερη» υποδοχή είχε επιφυλάξει πέρυσι ένα άλλο τετράποδο στην ΠτΔ, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον μικρό γάτο, Αριστοτέλη, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη του, τον κ. Νίκο, βρισκόταν έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών, προκειμένου να κερδίσει μια «κλεφτή» ματιά από την επίσκεψη της Προέδρου, η οποία φημίζεται για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις γάτες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.