Έβγαλαν σε άδεια τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης που έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη

Την είδηση επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές

Μόλις μερικές ώρες μετά τις εξελίξεις για την καταδίωξη στο Πέραμα η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ρομά αλλά και την πειθαρχική έρευνα για τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, βγήκε σε άδεια.

Σύμφωνα με το newscenter.gr, την είδηση επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές από την Άμεση Δράση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το ρεπορτάζ, η εντολή να σταματήσει η καταδίωξη δόθηκε από τον ίδιο τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ώρα της καταδίωξης, βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί που επέβαιναν στα οχήματα, άκουσαν από τον ασύρματο για την καταδίωξη ωστόσο δεν πρόλαβαν να συνδράμουν.

Μόλις μία μέρα μετά το τραγικό περιστατικό, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης βγήκε σε τριήμερη άδεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.