Θεσσαλονίκη – 26η Οκτωβρίου: Ποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου για ορισμένους δήμους της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται στην νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Συνεπώς κλειστές θα παραμείνουν όλες οι επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεων και εργασιών που βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:

” Αποφασίζουμε: Τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου, επέτειο απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (τέως Δήμου Θεσσαλονίκης), ήτοι τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Κορδελιού -Ευόσμου (Ελευθέριο – Κορδελιό και Εύοσμος), Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα), Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία)
Εξαιρούνται οι προβλεπόμενες από τις διατάξεις του β.δ. 748/1966 (Α’ 179)”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.