Η αντίδραση του Νίκου Κουρή (Θεοδωράκη) στη διαθήκη του Μίκη

Φωτογραφίες από την πρωτότυπη διαθήκη έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Νίκος Κουρής, όπου φαίνεται χειρόγραφο σημείωμα του Μίκη Θεοδωράκη που αναφέρει τα εξής:

«Για το Νίκο Θεοδωράκη.

Έχεις την άδεια μου να μεταδίδεις από το radio mikis 1 & 2 τη μουσική μου.

Μίκης Θεοδωράκης.

29/11/2019».

 Δείτε εδώ: 

«Για το Νίκο Θεοδωράκη. Έχεις την άδεια μου να μεταδίδεις από το radio mikis 1 & 2 τη μουσική μου. Μίκης Θεοδωράκης. 29/11/2019».

Παράλληλα, στο πρωτοκολλημένο και σφραγισμένο κείμενο της τελικής διαθήκης με ημερομηνία19/2/2020, υπογραμμίζει ότι το κείμενο συμπληρωματικής διαθήκης της 28/6/2017 είναι καθ΄ όλα ισχυρό και έγκυρο, στο οποίο τον αναφέρει ως «Νίκο Κουρή (Θεοδωράκη)» γράφοντας επακριβώς:

«Ο Νίκος Κουρής (Θεοδωράκης) θεωρώ ότι γνωρίζει τις απόψεις και τις αρχές μου και πιστεύω ότι δεν θα θελήσει ποτέ να κάνει κάτι που θα ερχόταν σε αντίθεση με αυτές».

Δείτε εδώ:

 

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: 

«Ο Μίκης με τίμησε αφήνοντας μου την διαχείριση του έργου του μέσα από το mikisradio.com , απαλλάσσοντας το από την υποχρέωση των Πνευματικών Δικαιωμάτων!!!!

Θα σεβαστώ με ευλάβεια τα γραφόμενα της διαθήκης και εύχομαι να σεβαστούμε όλοι τις επιθυμίες του Μεγάλου Δωρητή !!!!

Τον ευχαριστώ για όσα μας έδωσε και όσα μου έδωσε!!!!»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.