Η Ελλάδα του Great Reset – K. Kαραμανλής: «Διόδια για να μπαίνετε στο κέντρο γιατί ο… ρυπαίνων πληρώνει»

Ο πονηρός τρόπος που η κυβέρνηση περνάει της εντολές για την «πράσινη ανάπτυξη»

Σε εκπομπή  του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ μίλησε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και αφού ανακοίνωσε τα όσα ήδη ξέρουμε και γνωρίζουμε πως θα αλλάξουν στην ζωή μας αναφορικά με τον δακτύλιο από 25 Οκτωβρίου όταν και θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα, πέταξε την σχετική «βόμβα» του λέγοντας πως το υπουργείου μελετά την επιβολή κάποιου σχετικού περιβαλλοντικού τέλους στην λογική «ο ρυπαίνων πληρώνει» που επικρατεί όπως είπε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επίσης έκανε λόγο και για κάποιο είδος διοδίων, για είσοδο στον δακτύλιο, ενώ για τα οχήματα νέας τεχνολογίας αλλά και τα ηλεκτρικά καθώς και τα φυσικού αερίου οχήματα η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη.

Πραγματικά λοιπόν στην κυβέρνηση έχουν μανία με την εφαρμογή της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης. Η επόμενη κίνηση θα είναι να κυκλοφορούμε μόνο με ποδήλατα στο κέντρο της Αθήνας.  Με όλα αυτά τα μέτρα επιτυγχάνεται βεβαίως ο περιορισμός των μετακινήσεων. Ίσως τελικά αυτός να είναι και ο βαθύτερος λόγος πίσω από την εξωφρενική άνοδο της τιμής της βενζίνης.

Και φυσικά πάντοτε  τα μέτρα δικαιολογούνται με την συνήθη επωδό: «Γίνεται σε όλη την Ευρώπη – σε όλο τον κόσμο»

Μα ακριβώς επειδή γίνονται σε όλο τον κόσμο, ακριβώς γι αυτό πιστεύουμε ότι υπάρχει μια κεντρική οδηγία η οποία εκπορεύεται από κάποιους υπερεθνικούς οργανισμούς – φερετζέδες των παγκοσμιοποιητών. Οι κυβερνήσεις απλώς σπεύδουν να θέσουν σε εφαρμογή την κεντρική οδηγία.

Και αν η λογική είναι: «ο ρυπαίνων πληρώνει» τότε όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αυτό μπορεί αύριο να μεταφραστεί σε έναν γενικό  ενεργειακό έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας, με απώτερο στόχο την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Έτσι μπορεί ακόμα να τεθεί ανώτατο όριο Carbon που δύναται κανείς να καταναλώνει. Και αυτό τότε θα σημάνει απόλυτο έλεγχο  επειδή οτιδήποτε κι αν κάνεις παράγεις άνθρακα.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.