Πολιτική αντιπαράθεση για τη διαχείριση του «Μπάλλου»

Πολιτική αντιπαράθεση για την διαχείριση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» είχαν στο MEGA Σαββατοκύριακο οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ) και Χρήστος Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ).

«Όλοι γνωρίζουμε τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού. Λυπάμαι να πω ότι είναι διαχρονικές. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν μερίδιο ευθύνης. Και αυτό αφορά και τις αρμοδιότητες. Να γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα, δεν είχαμε κάτι που να ήταν τραγωδία» πρόσθεε ο πρώην υπουργός, λέγοντας ωστόσο ότι «υπήρχαν προβλήματα», ενώ χαρακτήρισε δυσάρεστες τις εικόνες με το σχολείο που πλημμύρισε αλλά και το πούλμαν που βούλιαξε.

Τέλος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στηλίτευσε τον αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται τα καιρικά φαινόμενα.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σπίρτζης κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνία τακτική» και ότι δύο χρόνια δεν έκανε έργα».

«Φταίει η κυβέρνηση, άργησε χρηματοδότησε, δεν συντόνισε διαδικασίες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν γίνεται διαχείριση με επίκληση στα θεία και πόσο πρωτοφανή είναι τα καιρικά φαινόμενα κάθε φορά» τόνισε με τη σειρά του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, υποστηρίζοντας ότι από την διαχείριση της κακοκαιρίας αποδείχθηκε «ανέτοιμο το επιτελικό κράτος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.