Αλλάζουν και τις πινακίδες που γράφουν «προς Σκόπια»: «Ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία» από Κ.Μητσοτάκη-Κ.Σακελλαροπούλου

Ο Κ.Μητσοτάκης τα δίνει όλα στα Σκόπια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα έδωσε… όλα στα Σκόπια! 

Ο πρωθυπουργός που -υποτίθεται- θα έσκιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών συναντήθηκε με τον «πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας» (όπως τον χαρακτήρισε) Στέβο Πενταρόφσκι και ουσιαστικά του είπε ο υιοθετεί τα όσα υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σκοπιανός πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να αλλάξουν οι ταμπέλες που γράφουν «Προς Σκόπια» ή «Προς ΠΓΔΜ» και στη θέση τους να μπουν άλλες που θα αναφέρουν ξεκάθαρα «Προς Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». 

Και φυσικά το αίτημα του Σ.Πενταρόφσκι έγινε δεκτό τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από την ΠτΔ με τον Σκοπιανό πρόεδρο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τις πινακίδες που φέρουν το παλαιό όνομα της χώρας μας, έλαβα διαβεβαιώσεις πως θ’ αλλάξουν και πως είναι αρμοδιότητα των δήμων στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, πριν από τα σύνορα»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.