Με ποιον μιλούσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν το…μικρόφωνο έμεινε ανοιχτό

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο από τη Βουλή, στο οποίο ο Χαράλαμπος Αθανασίου ακούγεται να μιλάει στο κινητό, χωρίς να έχει καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά του ήταν… ανοιχτό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvospost.com, το ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο που για πολλούς “πρόδωσε” την συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό, ήταν τελικά μια απλή συζήτηση με τον αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, σχολίαζαν σε φιλικό επίπεδο και με μια δόση χιούμορ την επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτέλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χαράλαμπος Αθανασίου

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου συνόδευσε την Παρασκευή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σάμο, όπου επισκέφτηκε τη δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Σύμφωνα με το lesvospost.com ερωτήθηκε για το περιστατικό από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος αστειεύτηκε, πειράζοντάς τον.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου και το ανοιχτό μικρόφωνο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, που προήδρευε της συνεδρίασης για την τροποποίηση της σύμβασης με την Cosco, σήκωσε το κινητό του που χτυπούσε.

Όμως ξέχασε ότι το μικρόφωνο που βρισκόταν μπροστά του ήταν ανοιχτό και άρχισε να μιλάει κανονικά.

Έτσι, όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές και όσοι παρακολουθούσαν την συνεδρίαση από το Κανάλι της Βουλής άκουσαν τι έλεγε ο κ. Αθανασίου.

“Έλα, έλα, πες μου. Έπιναν, λέει ,τσίπουρα μέσα στο γραφείο. Και πήραν και μια στροφή, πεντοζάλη χόρεψαν . Τα έμαθες;”  είπε ο κ. Αθανασίου.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.