Οι Έλληνες πλήρωσαν από την τσέπη τους 1 εκατομμύριο για τις «Οικογενειακές ιστορίες»

Πόσο ακόμη χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων θα κατευθυνθεί προς τα ιδιωτικά κανάλια ώστε αυτά να συνεχίσουν το λιβανιστήρι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Είναι να εξοργίζεται κανείς με όσα βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για την «αμαρτωλή» διαπλοκή κυβέρνησης και media.

Τελευταίο κρούσμα (για να χρησιμοποιήσουμε έναν επίκαιρο όρο), το κράτος χρηματοδοτεί με ένα εκατομμύριο ευρώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Οικογενειακές Ιστορίες» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha. 

Δηλαδή οι φορολογούμενοι επιβαρύνθηκαν αυτό το ποσό που θα μπορούσε να πάει σε πολύ πιο χρήσιμες κατευθύνσεις ώστε να προβάλλεται τούτο το κακόγουστο πρόγραμμα που τυγχάνει κιόλας αντιγραφή αντίστοιχου γερμανικού !

Κι εμείς ρωτάμε από την μεριά μας: Με ποια λογική μοιράζεται αφειδώς το κρατικό χρήμα στα κανάλια όταν για αντιπυρική προστασία σε ολόκληρη την χώρα δόθηκαν δέκα μόλις εκατομμύρια;   

Δείτε το έγγραφο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.