Επιστολή -σοκ στον Πρωθυπουργό από τον πρεσβευτή που “τσάκωσε” τους μιζαδόρους στα πράσα και τους έστειλε Κορυδαλλό

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Νίκος Βαμβουνάκης είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας που έχει τις περγαμηνές της εντομότητας με αποδείξεις.Τσάκωσε δημοσιογράφους και πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους στα πράσα.Τους εστειλε στη Δικαιοσύνη και απο εκει οι μισοί κατέληξαν στον Κορυδαλλό.Δηλαδή ο δημοσιογράφος Τζεβελέκος και ΣΙΑ.Γλίτωσαν με 3-2 και κατά τη νομική γνώμη μας σκανδαλωδώς με 3-2 οι κρατικοί αξιωματούχοι.Τα στόματα κατόπινα αυτών δεν άνοιξαν για τους πολιτικούς.Η υπόθεση αφορά Μέση Ανατολή και εξοπλιστικές δραστηριότητες της Ελλάδας στον τομέα των αποναρκοθετήσεων με ΜΚΟ.

Οι κύπριοι είναι αδέλφια μας.Αλλά δεν συνηθίζεται παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις να μας βάζουν στην κυπριακή κυβέρνηση.Ούτε να τους βάζουμε στην ελληνική κυβέρνηση.

Επι ΠΑΣΟΚ είχε ξεκινήσει αυτή η πατέντα.Ο ΓΙάννος Κρανιδιώτης είχε δραματικό τέλος στο εξαιρετικά περίεργο αεροπορικό δυστύχημα με το “Φάλκον”.Και δεν έπεσε το Φάλκον και σκότωσε αρκετούς,μεταξύ αυτών και τον Γιάννο σε μια αποστολή αρκετά μυστηριώδη…

Υστερα ξεκίνησαν οι αποστολές του , μακαρίτη επίσης,κύπριου υπουργού Μιχαηλίδη επι Άκη.Γλίτωσε την κάθειρξη ο κύπριος με- κατά την νομική μας άποψη -σκανδαλώδη τρόπο στον β βαθμό για μεταφορά μιζών για λογαριασμό “Ελλήνων αδελφών πολιτικών”.Είχε προλάβει να καταδικαστεί εν ζωή σε κάθειρξη 15 ετών για εκείνο το σκάνδαλο των ΤΟΡ Μ1.

Πριν την καταδίκη είχε προλάβε η Ελληvική Κυβέρvηση και τoυ απέvειμε τo Μεγαλόσταυρo της Τιμής και τov Αργυρό Σταυρό τoυ Φoίvικα και o Πατριάρχης Αλεξαvδρείας τo Τίμιo Σταυρό τoυ Απoστόλoυ και Ευαγγελιστoύ Μάρκoυ Α` Τάξεως…

Με τα προβλήματα της οικογένειας(υιού)δεν ασχολούμαστε καθώς πιστεύουμε ότι τον παίδεψαν οι αμαρτίες του γονέα…

Τα σκεφτόμαστε έντονα όλα αυτά απο την αχαλίνωτη τάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να ξεπλύνει με κάθε τρόπο την πασοκική διακυβέρνηση δια της πλαγίας.Βάζοντας παιδιά της στην Κυβέρνηση.

Εμ”πλουτίζει”την κυβέρνησή του με στελέχη που μας έκαναν νοικοκυραίους,ως χώρα ,επι Σημίτη,Ψυχάρη,Πρετεντέρη και όλης αυτής της προοδευτικής(φωτογραφία με Πρετεντέρη και Υπουργό) νομεκλατούρας

Θα νοικοκυρέψει λέει τώρα και τη ΔΕΗ.

Είναι η ίδια δημόσια υπηρεσία με το σκάνδαλο ΕΝΕΡΓΚΑ-ΔΕΗ.Ο Μηλιώνης πούλησε την τελευταία στιγμή και σώθηκε.Αγόρασε ο Φλώρος και θυμόμαστε τις επαφές Φλώρου-Ψυχάρη, ο οποίος -κατά τα μηνύματα-θα του έλυνε τα προβλήματα που είχε στην μιτκή με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση Σαμαρά.Ο Ψυχάρης είπε στον ανακριτή ότι του έγραψε εκείνα τα άθλια μηνύματα για να τον ξεφορτωθεί.Ο Φλώρος αγόρασε τον Μηλιώνη πιστεύοντας ότι θα τον έριχνε στη συνέχεια με μια ευνοϊκή δικαστική απόφαση που θα του έδινε πολλά εκατομμύρια.Βρέθηκε στον Κορυδαλλό και οι Ελληνες έμειναν άφωνοι με τα παιχνίδια στη ΔΕΗ.

Τώρα ξαναγίνονται  κινήσεις να “νοικοκυρευτεί ξανά”και ο τύπος βοά.Δείτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΗ

Δεν υιοθετούμε τίποτα ,αλλά περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις,έχοντας ζήσει εκ του σύνεγγυς τον προηγούμενο βόθρο με το προαναφερόμενο σκάνδαλο ΕΝΕΡΓΚΑ-ΔΕΗ…

Ο Κυριάκος λοιπόν επέλεξ υπουργό για την πολιτική προστασία,όπου περιμένει ότι θα πέσουν απο τας Ευρώπας χοντρά λεφτά ανανεώσιμα τον Κύπριο Στυλιανίδη γνωστό για την μέγιστη εκτίμηση που του είχε το μπλοκ του -κατα Καραμανλή-Αρχιερέα της Διαπλοκής.Αναφερόμαστε στον Καραμανλή τον οποίο πριν αγκαλιάσει ο Ψυχάρης του είχε κάνει εκείνο το εμετικό(κατά τη πολιτική μας γνώμη μας ου μην αλλά και εκβιαστικό) αφιέρωμα για τον κλώνο “Ντόλυ το προβατάκι”.

Στο προηγούμενο πρώτο θέμα μας φιλοεξνήσαμε την ανοιχτή επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου προς τον Πρωθυπουργό.Ο κ.Νικολόπουλος του παραθέτει απίστευτα σκληρά δημοσιεύματα της καλύτερης αυτή τη στιγμή εφημερίδας στη χώρα,της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Ο κύριος αρθρογράφος  παρουσιάζει πολιτικούς ως αδίστακτους στη βρομιά κλπ.

Αυτή την εποχή γίνεται στην Ιταλία η δίκη της μαφία της Καλαβρίας της Ντραγκέτα”.Τα μέλη της είναι πρώην υπουργοί,πρώην Δήμαρχοι,πρώην κρατικοί αξιωματούχοι,πρώην αξιωματικοί της αστυνομίας κλπ και με διάφορες εταιρείες έπαιρναν το δημόσιο χρήμα και το ξέπλεναν.

Μεταξύ άλλων το ξέπλεναν με συνεργάτες στην Ελλάδα!!!

Εδώ δεν κουνιέται φύλλο…Ο πολύς υπουργός Δικαιοσύνης Τσιάρας που θα βάλει ισόβια,δηλαδή …18 χρόνια ανώτατη κάθειρξη σε όσους κομματιάζουν γυναίκες ,κοριτσάκια και αγοράκια έστειλε απεσταλμένους στη δίκη να παρακολουθήσουν και να φέρουν αντίγραφα ή το …ξέχασε;

Και να θέλαμε να τα παραβλέψουμε δεν μπορούμε.

Ο προαναφερόμενος πρεσβευτής Νίκος Βαμβουνάκης ξαναχτυπά.Με αντοιχή επιστοή γράφει στον πρωυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τα εξής:

ΑΘΗΝΑ 17.9 Κύριε πρωθυπουργέ,

1. Μου περιήλθε προ ημερών το σχέδιο του «Memorandum of Financial Contribution» (MFC) μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας (εκπροσωπούμενης από τον γ.γ. του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους) και του «Ανθρωπιστικού Οργανισμού του βασιλέα Salman» (KSRelief Centre) της Σαουδικής Αραβίας που αφορά τη δωρεά στην Ελλάδα 10.000.000 δολ. ΗΠΑ για την καταπολέμηση του COVID.

2. Περιέργως, η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία δεν ανακοινώθηκε επισήμως από το ΥΠΕΞ ή το υπ. Υγείας, ούτε υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν γίνεται επίσης μνεία της στον ιστότοπο του KSRelief/org (https://www.ksrelief.org/ και https://www.ksrelief.org/Pages/NewsDetails/C3D85FEA-C9E9-4210-B29A-D60D603D3575).

3. Στη σελ. 3 του MFC, διαπίστωσα με έκπληξη ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που δόθηκε από ελληνικής πλευράς για την κατάθεση του παραπάνω ποσού δεν είναι αυτός της Τραπέζης της Ελλάδος ή κάποιας ΔΟΥ, αλλά ο λογαριασμός GR9201715580006558101865331 στην Τράπεζα Πειραιώς ο οποίος ανήκει στη γνωστή εταιρεία Price Waterhouse and Coopers, ο επικεφαλής της οποίας στην Ελλάδα είναι κυπριακής καταγωγής.

4. Για την επαλήθευση του λογαριασμού, ξεκίνησα τη διαδικασία αποστολής ενός δικού μου χρηματικού ποσού, χωρίς να την ολοκληρώσω, διαπιστώνοντας έτσι ότι αυτός ανήκει όντως στην «PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS SOLUTIONS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

(Στη συνέχεια ο κ. Βαμβουνάκης παραθέτει μια εικονική κατάθεση στον ίδιο λογαριασμό προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιον ανήκει.)

Έλεγξα επίσης τον αριθμό τηλεφώνου (2131331070) που αναγράφεται στο MFC κάτω από το όνομα του γ.γ. Μ. Θεμιστοκλέους και διαπίστωσα ότι δεν ανήκει στο υπουργείο Υγείας.

5. Δεν νομίζω ότι θα ισχυριστεί κάποιος ότι οι Σαουδάραβες επέλεξαν να πιστωθούν τα 10.000.000 δολ. στον λογαριασμό μιας διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας επειδή δεν μας εμπιστεύονται ως χώρα. Θα ήταν κόλαφος για την Ελλάδα, αφού θα σήμαινε ότι ο δωρητής αμφιβάλλει για τη διαφανή διαχείριση του ποσού από την κυβέρνησή σας. Άλλωστε, ο λογαριασμός αυτός δόθηκε στους Σαουδάραβες από εμάς τους ίδιους. Γνωρίζω μάλιστα από το δικό μας ΥΠΕΞ ότι η εδώ πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας ζητούσε επί μήνες έναν τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να εμβάσει τα χρήματα. Το ότι δεν δόθηκε λογαριασμός του ελληνικού Δημοσίου προκαλεί εύλογα ερωτήματα που μάλλον χρήζουν και δικαστικής διερεύνησης.

6. Διερωτώμαι αν η δωρεά των 10.000.000 σχετίζεται με τη στρατιωτική αποστολή της συστοιχίας πυραύλων PATRIOT που αναχώρησε στις 14.9.2021 από την Ελλάδα για τη Σ. Αραβία, συνοδευόμενη από 100 αξιωματικούς, σε εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 21.4.2021 μεταξύ των δύο κρατών. Συμφωνία που, όπως είναι γνωστό, αποσκοπεί στη στρατιωτική προστασία πετρελαιοπηγών της χώρας αυτής. Πρόκειται συνεπώς για τις έμπρακτες ευχαριστίες των Σαουδαράβων για τους πυραύλους PATRIOT; Και αν ναι, τα 10.000.000 δολ. ΗΠΑ έλαβαν (και πότε) την προβλεπόμενη από τον νόμο προηγούμενη έγκριση της Επιτροπής Δωρεών του υπ. Οικονομικών; Σε ποιο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η αποδοχή της δωρεάς; Σημειώνω ότι δεν κατάφερα να εντοπίσω τα 10.000.000 ούτε καν στη «Διαύγεια».

7. Διερωτώμαι επίσης:

α) Η άτυπη «στρατηγική συμμαχία» Ελλάδας-Σ. Αραβίας εξυπηρετεί πράγματι την εθνική μας ασφάλεια; Δεν μας ανησυχεί ότι αφ’ ενός αποδυναμώνεται η αμυντική ικανότητα της χώρας μας και αφ’ ετέρου αποκτούμε εχθρικές σχέσεις με τους απανταχού σιίτες (περίπου 200 εκατομμύρια), ικανός αριθμός των οποίων ζει και στην Ελλάδα; Ή μήπως προσδοκούμε ότι σε περίπτωση σύρραξης με τη γείτονα, η μουσουλμανικότατη Σ. Αραβία θα στραφεί κατά της μουσουλμανικής Τουρκίας;

β) Δεν απασχολεί την κυβέρνηση ότι, ενώ διατρανώνει τον υπέρτατο σεβασμό της στη Χάρτα του ΟΗΕ και στο Διεθνές Δίκαιο, συνεργάζεται στρατιωτικά με ένα κράτος με ανατριχιαστικό παρελθόν και παρόν στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (μεσαιωνικού τύπου μεταχείριση γυναικών και ομοφυλοφίλων, δολοφονία Κασόγκι, δημόσιοι αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί και μαστιγώσεις καταδίκων κ.λπ.);

Λεπτομέρειες υποθέτω, από τη στιγμή που η αποστολή των PATRIOT ικανοποιεί πλήρως τις ΗΠΑ, οι οποίες απέσυραν πρόσφατα πυροβολαρχίες τους από τη Σ. Αραβία, αλλά επιθυμούν να καλυφθεί άμεσα το κενό από έναν ευχείρωτο σύμμαχο, όπως η Ελλάδα.

Ποιων άραγε πολυεθνικών εταιρειών και εμίρηδων τις πετρελαιοπηγές θα φυλάττουν οι σύγχρονοι Λεωνίδες;

ΥΓ : Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορώ να γνωρίζω αν τα 10.000.000 δολ. ενσωματώθηκαν στον κρατικό προϋπολογισμό, κάλυψαν κάποια άλλη δαπάνη, εξακολουθούν να βρίσκονται εν υπνώσει στον τραπεζικό λογαριασμό της PwC στην Τρ. Πειραιώς ή (φευ) εστάλησαν τυχόν σε κάποια εξωχώρια εταιρία. Υποθέτω ότι αν υπάρξει απάντηση, η κυβέρνησή σας, θα ισχυριστεί ότι πρόκειται περί ψεύδους, συκοφαντίας ή κατασκευασμένου εγγράφου. Δεν θεωρώ όμως ότι έχει τόση σημασία τι απέγιναν τα χρήματα των φιλάνθρωπων ευεργετών μας εξ Αραβίας. Εκείνο που θεωρώ σοβαρό είναι η αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση. Το MFC διακινήθηκε στο ΥΠΕΞ, γεγονός που θα απεδείκνυε εύκολα μια ανεξάρτητη έρευνα. Και είναι θλιβερό η αδιαφάνεια αυτή να χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την καταπολέμηση του COVID.”

Αυτά λέει ο πρεσβευτής που ακόμα δεν βραβεύτηκε για τον αγώνα του κατά της διαφθοράς από τις κυβερνήσεις που στους ευρωπαίους πωλούν φύκια για προσήλωση στη νομιμότητα και γεμίζουν τους φορολογικούς παραδείσους με οφ σορ και τεράστια ποσά ,ώστε να βάζουν κορδέλλες στους αστακούς και εγγόνια καμιά 10αριά γενεών μετά το θανατό τους.

Πριν ακούσετε την ραδιοεκπομπή του Κώστα Ούλις ,στην οποία παρουσιάζουμε τις έρευνές μας σε αυτή την δημοσιογραφική ερευνητική έπαλξη θέτουμε πολιτικά ερωτήματα:

1.ο κ.Θεμιστοκλέους ,στον οποίο αναφέρετε ο πρεσβευτής κ.Βαμβουνάκης είχε στο παρελθόν καμία σχέση πολιτιή με το ΠΑΣΟΚ και τη νεολαία του;

2.ο κ.Σκέρτσος ,συζυγος δικαστικής λειτουργού ,είχε γνωριμία με τον κ.Θεμιστοκλέους πριν εισέλθει στην κυβέρνηση ο δεύτερος;

3.ο κ.Σκέρτσος ως επιτελάρχης θα ζητήσει απο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ταχεία διερεύνηση του θέματος αυτού ,ώστε να έχουμε και με τη βούλα πόρισμα ότι υπήρξε νόμιμη διαχείριση των 10 εκατομμυρίων και ότι αυτά όλα είναι κατασκευασμένα για να πλήξουν την κυβέρνηση της κανονικότητας και της διαφάνειας;

Τώρα μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή:

 

 

Πηγή

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.