Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου – “Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη”

Συγκλονίζει στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα όσα βιώνει μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Σχετικά με την απουσία της δράστιδας από το δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι «από την πρώτη μέρα ήταν το ερωτηματικό, το “γιατί”. Ήταν μεγάλη προσβολή και απογοήτευση».

«Μαζί με μένα ταλαιπωρείται και η οικογένειά μου. Ενώ ήμασταν όλοι εκεί εκείνη επέλεξε να μην έρθει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μια απόσταση, σαν να μην την αφορά. Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω» είπε.

Η ίδια τόνισε ότι «δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη» και πρόσθεσε:

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις. Κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό να μου δείξει το μέγεθος της ζημιάς και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει, εκείνη το ήξερε, εγώ όχι. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι όπως ήμουν».

Περιέγραψε πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ήταν εκεί όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.