Επίθεση με βιτριόλι: Ήταν “επαγγελματική” αποκαλύπτει μάρτυρας “κλειδί”

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναμένεται να καταθέσει “πολύ σοβαρά στοιχεία” στη δίκη της 36χρονης δράστιδος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μία ημέρα μετά την συγκλονιστική εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, ο μάρτυρας “κλειδί” αποκαλύπτει ότι η φρικτή επίθεση ήταν “επαγγελματική” και διαβεβαιώνει ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο όσα έχει δει και έχει ακούσει.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κεσόγλου, ιδιοκτήτη κουρείου στην Καλλιθέα, όπου η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην Ιωάννα πριν από ενάμιση χρόνο.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βίωσε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας

“Η Ιωάννα είναι δυνατή, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, να ζήσει”, δηλώνει ο αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος βρέθηκε και χθες στο δικαστήριο καθώς γνωρίζει το θύμα και όπως είπε, “η Ιωάννα ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη”.

Αναφερόμενος στη διακοπή της δίκης και την απουσία της κατηγορουμένης, τόνισε ότι “περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε και η Ιωάννα ήταν δίπλα στους φίλους, σε όλους τους μάρτυρες και απλά άκουγε”.

βιτριόλι-Ιωάννα

Ο Θεόδωρος Κεσόγλου πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και ξεκαθαρίζει πως “θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και το τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω, για να βοηθήσουμε, να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει”.

Μάλιστα, όπως προσθέτει, τα στοιχεία που θα καταθέσει είναι “πολύ σοβαρά”.

Αναφερόμενος στη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, σχολίασε πως “ήταν πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε”.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν πριν από ενάμιση χρόνο, περιέγραψε ότι “η Ιωάννα με τα πόδια, μέσα σε αυτό το χάος, μπόρεσε και έκανε τα βήματά της προς το φαρμακείο, μόνη της”.

Επίθεση με βιτριόλι: Το “ευχαριστώ” της Ιωάννας σε όσους την στηρίζουν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκίνησε το πανελλήνιο με την παρουσία της, χθες, στην πρώτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, που εξαπέλυσε εναντίον της η 36χρονη κατηγορούμενη, τον Μάιο του 2020.

Η Ιωάννα επέδειξε μεγάλο ψυχικό σθένος, γενναιότητα και ανωτερότητα προσερχόμενη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σε αντίθεση με την κατηγορούμενη η οποία επέλεξε να μην παραστεί στην πρώτη ημέρα της δίκης και να μην έρθει αντιμέτωπη με το θύμα της.

 

βιτριόλι-Ιωάννα

Σήμερα, η Ιωάννα θέλησε να στείλει το δικό της “ευχαριστώ” σε όσους την στηρίζουν με τα μηνύματά τους, αλλά και σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο. “Ο κόσμος μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της στον ΑΝΤ1.

“Τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από άγνωστο κόσμο που δεν γνωρίζω καν, με συγκίνησαν τόσο πολύ. Ο κόσμος που είδα έξω από το δικαστήριο που έφτασε για να μου συμπαρασταθεί, μου έδωσε κουράγιο και ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο”, ανέφερε συγκεκριμένα η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.