Αφού αρνήθηκαν τη διασωλήνωση, οι αντιεμβολιαστές αρνούνται τώρα και τη μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους!

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, καθώς, όπως λέει, η κατάσταση με τους αντιεμβολιαστές τείνει να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

«Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», αποκαλύπτει, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Ειδικότερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία “μόδα” είναι ότι, αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών», ζητά να μην του γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό, φυσικά, δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα».

Γιατροί δέχονται πιέσεις για πλαστά πιστοποιητικά και θετικά rapid tests

Η κυρία Μαστοράκου, έχει λάβει πλήθος αναφορών από γιατρούς για πιέσεις που δέχονται από αντιεμβολιαστές να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά, αλλά και θετικά rapid tests, ώστε να εξασφαλίσουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης! Όπως δηλώνει, το πρόβλημα έχει δύο πλευρές: Aντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να προσληφθούν στις εμβολιαστικές γραμμές, είτε για να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, είτε για λόγους «ιδεολογικούς», ώστε να «βοηθήσουν» άλλους αντιεμβολιαστές να ξεφύγουν από την υποχρέωση των rapid tests.

Η κ. Μαστοράκου τόνισε την ανάγκη να μπει πιο αυστηρός έλεγχος στις διαδικασίες με τις οποίες επιλέγονται οι γιατροί που μπαίνουν στους εμβολιασμούς και να γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει ανασταλτικά στις παράνομες διαθέσεις.
Λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την επιβολή κυρώσεων με αφορμή και το περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.