«Πόρτα» έριξε ο Δήμος Μετεώρων στην Αμάλ που περιοδεύει στην Ελλάδα! (βίντεο)

Τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο πως πρόκειται για «ισλαμικό ομοίωμα» που λειτουργεί ως «δόλωμα» των ΜΚΟ με σκοτεινά κίνητρα

Από τα σύνορα ΤουρκίαςΣυρίας ξεκίνησε το ταξίδι της η 3,5 μέτρων μαριονέτα Αμάλ και θα περάσει από 70 πόλεις της Ευρώπης, για να ευαισθητοποιήσει την Δύση για τους πρόσφυγες! Η Αμάλ θα διασχίσει την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα μας, έχοντας προκαλέσει αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες των περιοχών που οι δημιουργοί της επέλεξαν. Ανάμεσά τους και τα Μετέωρα, με το ειδικό θρησκευτικό βάρος!

Το αίτημά τους συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και η απόφαση ήταν «Όχι» από τον Δήμο Μετεώρων, με 17 δημοτικούς συμβούλους να αρνούνται και πέντε που ψήφισαν θετικά.

Ο κύριος λόγος άρνησης ήταν η πανδημία, αλλά η μεγαλύτερη ένσταση αφορούσε στην προέλευση της Αμάλ και στις πραγματικές προθέσεις των διοργανωτών, ενώ ακούστηκαν τοποθετήσεις πως πρόκειται για «ισλαμικό ομοίωμα» που λειτουργεί ως «δόλωμα» των ΜΚΟ με σκοτεινά κίνητρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.