Αποκάλυψη:Έγγραφο -βόμβα δείχνει κρατικό εμπρησμό σε Μάνδρα-Βίλλια!

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενας κουλουράς στο Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού είναι στο στοχαστρο του Δήμου γιατί πουλάει κουλούρια σε ένα σημείο του δρόμου και αντι να καταλαμβάνει ένα μέτρο καταλαμβάνει δυο μέτρα στο πεζοδρόμιο…

Θα σας παρουσιάσουμε τον σεπτέμβριο με τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές στοιχεία για το …σκάνδαλο αυτό που θα τρίβουν τα μάτια τους οι….Εισαγγελείς.Για την φιλονομία του…Δήμου,για το ύψος των τιμωριών κλπ

Ενας αγρότης καταδικάστηκε στην Θεσσαλία γιατί είχε αφήσει στο κτήμα του τα ξερά χόρτα να ψηλώσουν και θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρκαϊά.Δεν την προκάλεσαν,αλλά καταδικάστηκε για τον κίνδυνο που ΘΑ μπορούσε να προκύψει…Διευκρινίζουμε:δεν προέκυψε κίνδυνος.

Στις τόσες δεκαετίες μεταχουντικής δημοκρατίας ανακαλύφθηκαν πολλοί τρόποι πλουτισμού διαφόρων απατεώνων με λευκά κολλάρα της πολιτικής,της επιχειρηματικότητας και της δημοσιογραφίας βεβαίως-βεβαίως.

Δυο επίκαιροι:

1.οι απαλλοτριώσεις.2.οι φωτιές

Στο αεροδρόμιο των Σπάτων προηγήθηκαν δωροδοκίες καραμπινάτες με δυο τρόπους:

Πριν επισημοποιηθεί ο χώρος δημιουργίας ειδοποιήθηκαν καταλλήλως,πολιτικοί,επιχειρηματίες,δημοσιογράφοι και πήγαν και αγόρασαν τεράστιες εκτάσεις πάμθηνες,αφού οι ιδιοκτήτες τους τις θεωορύσαν παλιοχώραφα απο τους παπούδες,χωρίς αξία.

Στη γύρω περιοχή υπήρχαν και πάμπολλες δασικές εκτάσεις.

Οταν το αεροδρόμιο προχώρησε η αξία πολλαπλασιάστηκε το δημόσιο τις απαλλοτρίωσε τα τμήματα των πιο μιλημένων μιζαδόρων με τιμή αστρονομική λόγω του “κατεπείγοντος” και οι αγοραστές βρέθηκαν με περιουσία,δηλαδή κλεμμένα στα χέρια τους.Δασικοί υπάλληλοι της περιοχήες πλούτισαν,1-2 μαζί με συμβολαιογράφους που μετείχαν στα καταφανή όργια καταδικάστηκαν αρχικά,καθάρισαν στη συνέχεια,εκτός 1-2 που πέθαναν(;) κατά την διαδικασία…

Στο Δήμο Αργυρούπολης υπάγεται και τμήμα του Υμηττού.

Πριν χρόνια με τοπική κρατική υπηρεσία επέβαλε κατάσχεση σε δεκάδες στρέμματα του Υμηττού που βρίσκονται στον συγκεκριμένο Δήμο.Το σκάνδαλο ήταν διπλό και ίσως βγει και τριπλό:

Την κατάσχεση την επέβαλε αναγνωρίζοντας σκανδαλωδώς,ψευδώς και απατεωνίστικα ότι αυτή έκταση ανήκε στον ιδιώτη Δελ…,ο οποίος χρωστούσε στην κρατική αυτή υπηρεσία και άρα εκείνη του κατάσχει την ιδιοκτησία.Δηλαδή δασικές εκτάσεις του Υμηττού.Ούτε ανήκε,ούτε βλάκες ήταν να μην καταλάβουν τι αναγνώριζαν.Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν πήρε φωτιά διπλανό τμήμα,μίλησαν για (καταφανή)εμπρησμό,σχηματίσθηκε δικογραφία κλπ

Υποβάλαμε τον Ιούλιο αίτημα στο Δήμο Αργυρούπολης να μας πει ,αν γνωρίζει,ποιά ήταν η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης,γιατί πιστεύουμε ότι το σκάνδαλο εξελίχθηκε σε τριπλό κλπ Ακόοομα αναμένουμε απάντηση.

Ο Δήμος Ελληνικού -Αργυρούπολης σήμερα λέγεται ελληνιή “ριβιέρα” και είναι καθημερινά τα ρεπορτάζ για την αξία που πήρε εκεί και το τελευταίο μέτρο γης,λόγω της επένδυσης που ο Αδωνης ΘΑ ξεκινούσε με μπουλντόζες,τον Αυγουστο του 2019 και ακόμα δεν δημιουργήθηκε η εταιρεία(κοινοπραξία)που θα κινήσει τις μπουλντόζες.

ΟΙ χιλιάδες θέσεις εργασίας προς το παρόν περιμένουν στα συρτάρια.

Συναρμόδιος Υπουργός για το θέμα αυτό είναι ο Γεραπετρίτης.Η συζύγος του είναι κόρη του (συν)ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(Αντιπρόεδρος,συνιδιοκτήτης κλπ),αλλά δεν ζει με τα χρήματα του μπαμπά και του συζύγου,Εργάζεται πυρετωδώς.

Εργάζεται στη ΡΑΕ,την Ρυθμιστική αρχή Ενέργειας ως δικηγόρος.Μέγιστη θέση.Γιατί;

Ιδού  περικοπή από δημοσίευμα προχθεσινό σχετικό με συζήτηση στη βουλή για τα θέματα Μορφές Ενέργειας-ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Ανταγωνισμός :

“…Τα παραπάνω κόστη είναι ενδεικτικά της τάξης μεγέθους των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ –παράγοντες της αγοράς υπολογίζουν το όφελος ακόμα και άνω του 1 δισ. ευρώ– που γλιτώνουν οι όμιλοι του κλάδου των αιολικών. Βασικοί ευνοούμενοι της κυβερνητικής τροπολογίας θεωρούνται οι: α) ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (με εγκατεστημένες ή αδειοδοτημένες μονάδες ισχύος άνω των 5.100 MW), β) Ομιλος Κοπελούζου (περίπου 2.100 MW), γ) ΕΛΛΑΚΤΩΡ (κάτω από 1.000 ΜW).

Εγείρεται δε μείζον ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού στον τομέα των επενδύσεων σε ΑΠΕ, καθώς η αρχική υποχρέωση της δημιουργίας ανεξάρτητης υποθαλάσσιας διασύνδεσης για την έκδοση άδειας είχε λειτουργήσει αποτρεπτικά για μικρότερες εταιρείες, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς.

«Εχετε καταλύσει κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού και διαφάνειας. Κατοχυρώνουν κάποιοι δικαιώματα όταν υποβάλλουν αίτηση για ένα έργο και τους το δίνετε με άλλη μορφή;», είπε στη Βουλή, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την τροπολογία, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.

Απαντώντας ο αρμόδιος υπουργός, Κ. Σκρέκας, επιβεβαίωσε –εμμέσως πλην σαφώς– τον χαρακτήρα κυβερνητικού δώρου της τροπολογίας, επιχειρηματολογώντας ως εξής: «Αφού ήδη κατασκευάζονται διασυνδέσεις, δεν θέλουμε να προκληθεί παραπάνω κόστος με ακριβές ταρίφες. Δεν θέλουμε να κατασκευάσουμε νέες γραμμές που δεν χρειαζόμαστε». Κατά τον υπουργό, η τροπολογία έρχεται να επιταχύνει τη λειτουργία αιολικών σταθμών και την επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων πράσινης ενέργειας που έχουν ενσωματωθεί στο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα…”

Αυτά τα θέματα ή μέρος αυτών των θεμάτων τα λύνει η ΡΑΕ,δηλαδή η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.Αυτή που είναι δικηγόρος  και η συζυγος Γεραπετρίτη και κόρη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Πλέον αυτών είμαστε σε αναμονή της απάντησης που θα δώσει(;)ο πρωθυπουργός στον Νίκο Νικολόπουλο και στο αίτημά του να δώσει στη δημοσιότητα το συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού της προέδρου Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για να επιβεβαιωθεί η να διαψευσθεί ότι αγόρασε η ίδια ή ο σύντροφός της ή και άλλοι δικαστικοί λειτουργοί ή κανένας τους απο το συγκρότημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο Μεταξουργείο.

Την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές,Σάββατο ώρα 10.08 η κρατική τηλεόραση μετέδιδε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα  και ειδική εισαγγελέας εξετάζει με εντολή του για το αν υπάρχουν εμπρησμοί ή όχι στις φωτιές που κατέστρεψαν την μεγαλύτερη έκταση μεταπολεμικά στη χώρα.

Δεν αναφέραμε τυχαία τον αγρότη που καταδικάστηκε στη Θεσσαλία για τα ξερά κλαδιά και χόρτα.Τέτοιες καταδίκες υπάρχουν πάμπολλες στη χώρα και φτωχοί άνθρωποι πληρώνουν απο το υστέρημα για “να είναι νόμιμοι” και όχι εμπρηστές έστω και άθελά τους και χωρίς καν να το υποψιαστούν.

Το αναφέραμε για να αποκαλύψουμε στη συνέχεια ένα έγγραφο- βόμβα του Δήμου Μάνδρας.

Ο Δήμος γράφει στον ΔΕΔΔΗΕ ότι έφτιαξε σωρούς απο ξερά κλαδιά στα δάση της περιοχής ,κόβοντας δέντρα γυρω απο τις κολώνες ή δένδρα που είχαν τσακιστεί απο τα χιόνια.Και τον καταγγέλει ότι αν δεν τα απομακρύνει άμεσα θα είναι ο υπεύθυνος εμπρηστής της περιοχής αν εκδηλωθεί φωτιά.

Ακριβώς (και)αυτή η περιοχή κάηκε!

Αν αυτό το έκανε ένας ιδιώτης δεν θα γλίτωνε την φυλακή με κανένα τρόπο και φυσικά τις  καταδίκες σε τεράστιες αποζημιώσεις,οι οποίες και πάλι θα τον οδηγούσαν στη φυλακή.

Εκτός αν αποδείκνυε ότι απάντησε κατάλληλα με έγγραφο ή στην πράξη μάζεψε τα πάντα.

Γράφει ο Δήμος στο από 7 Ιουλίου 2021 έγγραφό του:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΣΤΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΚΑ 45

ΜΑΝΔΡΑ 196 00

Τηλ: 2132014945

e-mail: gramdim@gmail.com

website: www.mandras-eidyllias.gr

 

Μάνδρα, 7 Ιουλίου 2021.- 

 

ΠΡΟΣ

Προς ΔΕΔΔΗΕ

Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής

 

 

 

.

 

 

Θέμα: “Συσσώρευση ξηράς φυτικής ύλης από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ”

 Ενημερώνουμε ότι συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, κατά τους προηγούμενους μήνες, χωρίς να ενημερωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, προέβησαν σε εργασίες κλάδευσης, με σκοπό τον καθαρισμό του ενσύρματου δικτύου εξηλεκτρισμού, εκτεινόμενες σε διάφορες περιοχές της δημοτικής ενότητας Βιλίων του Δήμου, εγκαταλείποντας τα υπολείμματα των κλαδιών στις θέσεις αποκοπής, χωρίς να προβούν στην αποκομιδή και απομάκρυνσή τους, όπως είχαν υποχρέωση.

Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, προϊόντος του χρόνου, ήταν η αποξήρανση της συσσωρευθείσας φυτικής ύλης πλησίον δασικών αλλά και κατοικημένων περιοχών, αυξάνοντας τις πιθανότητες εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές υψηλού κινδύνου, λόγω των  εν μέσω θέρους….

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ειδικότερα με τις διατάξεις των άρθ. 123 επ. του ν. 4001/2011 και τις κατ’ εξουσιοδότηση των διατάξεων των άρθρων 127 και 128 του εν λόγω νόμου εκδοθείσες υπ’ αριθ. 395/2016 («Κώδικας Διαχείρισης του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας» – ΦΕΚ Β’ 78/20-1-2017), υπ’ αριθ. 115/2020 (Τροποποίηση Κωδικοποίηση Προγρ. «Εγγυημένες Υπηρεσίες προς Καταναλωτές»-Παρακολούθηση ποιότητας εξυπηρέτησης -Αποζημίωση λόγω βλάβης- ΦΕΚ Β 1339 2020) και 779/2020 («Έγκριση του Εγχειριδίου Λειτουργίας Δικτύου του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΔΔΗΕ»- ΦΕΚ ΒΊ 891/18-5-2020) αποφάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.), η εταιρεία σας είναι υπεύθυνη νια την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη συντήρηση, υπό οικονομικούς όρους του ΕΔΔΗΕ ώστε να διασφαλίζεται η αξιόπιστη, αποδοτική και ασφαλής λειτουργία του, καθώς και η μακροπρόθεσμη ικανότητα του να ανταποκρίνεται σε εύλογες ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας τη δέουσα μέριμνα για το περιβάλλον, με τη λήψη μεριμνάς ώστε να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα σχεδίασης, ανάπτυξης, ενίσχυσης, συντήρησης και καθημερινής λειτουργίας των εγκαταστάσεων και του αναγκαίου εξοπλισμού νια την άρτια και αποτελεσματικότερη διαχείριση και λειτουργία του Δικτύου και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, καθώς η διάθεση όλων των αναγκαίων πόρων νια τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους χρήστες του Δικτύου.

Συναφώς, ο ανωτέρω Κώδικας Διαχείρισης του ΕΔΔΗΕ και το Εγχειρίδιο Λειτουργίας του, επιβάλλουν στην εταιρεία σας μεταξύ άλλων, την τήρηση των τεχνικών κανόνων, απαιτήσεων, προδιαγραφών και περιορισμών που καθορίζονται στα εθνικά πρότυπα, στα ευρωπαϊκά πρότυπα, στα διεθνή πρότυπα. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 211, 213 και 281 του κανονισμού εγκαταστάσεως και συντηρήσεως υπαιθρίων γραμμών κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 2 α.ν. 1672/1951 (σχετ. και άρθρο 12 α.ν. 100/1967) που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 70261/2374/1967 απόφαση του Υπουργού Βιομηχανίας (ΦΕΚ 608/6.10.1967), η εταιρεία σας, ως καθολική διάδοχος του αποσχισθέντος κλάδου Διανομής της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Ανώνυμη Εταιρεία», σύμφωνα με το άρθρο 123 του ν. 4001/2011, έχει υποχρέωση να επιβλέπει και να συντηρεί το δίκτυο, μεριμνώντας για τη λήψη όλων των απαραιτήτων μέτρων προς αποτροπή ζημιών. Ειδικά όσον αφορά την υποχρέωση για κλάδεμα των δέντρων σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 281 του ανωτέρω Κανονισμού ορίζονται τα εξής: «Α Γενικότητες. Όπου υπάρχουν δένδρα πλησίον αγωγών γραμμών ενεργείας δέον να κλαδεύωνται, ώστε ούτε κίνησις των δένδρων ούτε η αιώρησις ή το ηυξημένον βέλος των αγωγών κατά την διάρκειαν αέρος ή χιονοθυέλλης ή λόγω υψηλοτέρας θερμοκρασίας να φέρη εν επαφή τους αγωγούς με τα δένδρα. Εξαιρέσις: Διά τους αγωγούς χαμηλοτέρας τάσεως, όπου η κλάδευσις είναι δύσκολος, ο αγωγός είναι δυνατόν να προστατευθή κατά της αποξέσεως και της γειώσεως διά μέσου του δένδρου με παρεμβολήν μεταξύ αυτού και του δένδρου ενός καταλλήλου μονωτικού και επαρκώς μη απορροφητικού υλικού ή διατάξεως. Β. Εις διασταυρώσεις αγωγών ή συρμάτων και διασταυρώσεις σιδηροδρομικών γραμμών. Το άνοιγμα διασταυρώσεως και τα επόμενα γειτονικά ανοίγματα δέον να είναι απηλλαγμένα, όσον είναι πρακτικώς δυνατόν, από επικρεμάμενα δένδρα ή βαθμιαίως καταστρεφόμενα τοιαύτα τα οποία θα ήτο δυνατόν να επιπέσουν εις την γραμμήν».

Όμως, από την αμελή συμπεριφορά σας, με την εγκατάλειψη σωρών ξηράς φυτικής ύλης, προερχόμενης από τις κλαδεύσεις των δένδρων παραπλεύρως του ενσύρματου δικτύου εξηλεκτρισμού, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες εστίες διάδοσης πυρκαγιάς, σε ιδιαίτερα εύφλεκτες δασικές θέσεις του όρους Κιθαιρώνα, που καλύπτεται στο σύνολό του από δάση κωνοφόρων δέντρων (πεύκα – έλατα). Η καταστροφή που μπορεί να προξενηθεί είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Κατόπιν τούτου παρακαλείσθε άμεσα να προβείτε στον καθαρισμό των περιοχών δια της απομάκρυνσης της ξηρά φυτικής ύλης, από τις κατωτέρω περιοχές, σύμφωνα με το συνημμένο φωτογραφικό υλικό:

Δ.Ε. Βιλίων:

  1. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΟΣΘΕΝΕΙΟ, ΘΕΣΗ ΤΖΟΥΜΠΑ ΤΖΑΒΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ)
  2. ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΗΛΙ – ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ (ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ)
  3. ΘΕΣΗ ΚΡΥΟ ΠΗΓΑΔΙ
  4. ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ
  5. ΘΕΣΗ ΜΥΤΙΚΑΣ ΨΑΘΑΣ
  6. ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  7. ΘΕΣΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΡΙΑΜΑΔΗ
  8. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΙΛΙΩΝ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΚΙΜΘΙ – ΒΡΥΣΗ ΤΣΙΑΣ
  9. ΘΕΣΗ ΜΠΕΛΙΖΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΣΤΑΘΗΣ

Κοινοποιήσεις:

  1. Βασίλειο Παπαγεωργίου, Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι151 23
  2. Δημήτριο Πατράκη, Αρχιπύραρχο, Διοικητή Π.Υ. Δυτικής Αττικής, Επισμηναγού Νέζη & Κανάρη 3, Ελευσίνα 192 00, Email: dpy.dytattik@psnet.gr
  3. Ελευθέριο Κοσμόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Ηρ. Πολυτεχνείου 79, Ελευσίνα 192 00-
  4. Δημήτριο Μπατσαρά, Διοικητή Α.Τ. Μάνδρας, Βασιλείου Δούκα & Σκουφά, 196 00

Εσωτερική διανομή:

  1. Δημήτριο Δουδέση, Αντιδήμαρχο (τοπικό Δ.Ε. Βιλίων)

2. Κωνσταντίνο Μακρυνόρη, Πρόεδρο Συμβουλίου Κοινότητας “

Οπως βλέπετε οι παραλήπτες του εγγράφου είναι η Πολιτική προστασία,η Περιφέρεια ,η Πυροσβεστική.

Τα πράγματα είναι απλά:

Αν δεν κάηκε(υποθετικό διότι κάηκε…) η περιοχή,τότε πρέπει να ερευνηθεί αν απομακρύνθηκαν τα ξερά κλαδιά-φυτίλια.

Αν κάηκε η περιοχή και δεν είχαν απομακρυνθεί τα κλαδιά-φυτίλια ζήτω που…καήκαμε!

Απλά πράγματα για μια εισαγγελική έρευνα.Καταθέτουν οι υπεύθυνοι του Δήμου,συγκεντρώνονται τα έγγραφα και τελειώνει η έρευνα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει με έγγραφα και πράξεις να αποδείξει ότι απάντησε και τυπικά και ουσιαστικά στο έγγραφο- βόμβα του Δήμου για να μην έχει ευθύνη.Είτε δηλαδή απέδειξε ότι δεν εχει αρμοδιότητα,είτε είναι ψέμματα,όσα έγραψε ο Δημος,είτε,είτε κλπ

Αυτόν τον εμπρησμό εννοούμε όταν γράφουμε ότι τα δάση καίγονται απο εμπρηστές γαι αξιοποίηση από ιδιώτες;

Η απάντηση: Και αυτού του είδους ο εμπρησμός οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα.

Θυμάστε τον εμπρησμό της Πάρνηθας;Μας έλεγαν ότι το ασυντήρητο δίκτυο της ΔΕΗ  έφταιγε.

Η συμπεριφορά των κρατικών υπηρεσιών υπαγορεύεται από άτομα και όχι μηχανήματα.Τα άτομα αποφασίζουν αν θα πάρουν μέτρα προστασίας.Ατομα βλέπουν ή ειδοποιούνται ότι δεν έχουν ληφθεί τα μέτρα προστασίας και μπορούν να προκαλέσουν τις φωτιές με κατάλληλη επίθεση στα ασυντήρητα και στους σωρούς.Ατομα παραλείπουν να προωθήσουν το Κτηματολόγιο.Ατομα παραλείπουν να αναδασώσουν τα καμμένα.Ατομα αποχαρακτηρίζουν τα καμένα.Ατομα επιτρέπουν την δημιουργία κερδοφόρων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ επιχειρήσεων στα καμένα.

Ατομα είναι οι δασάρχες και όχι μηχανήματα.Και τα άτομα έχουν λογαριασμούς.

Ερώτημα: βρέθηκαν ή όχι χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς…δισεκατομμυρίων δραχμών του Δασάρχη των πλουσίων πέριξ της Αττικής;

Βρέθηκαν ή όχι καταθέσεις και ενός ιδιώτη-κουμπάρου του, ο οποίος είχε φτιάξει με άδεια του Δασαρχείου μια βίλα τεράστια μέσα σε δάση που τεμαχίστηκαν ;

Εμφανίστηκε η όχι ο Δασάρχης ως δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας;

Είχε ή όχι ο Δασάρχης την σθεναρή υποστήριξη μέγιστου τμήματος της Νέας Δημοκρατίας με πολιτικούς,καναλάρχες,επιχειρηματίες  και μιας στελεχάρας του ΣΥΡΙΖΑ,ο οποίος και τον καθάρισε νομικά;

Εκείνο το βίντεο που έφτιαξε ιδιώτης και δείχνει ότι στο Κτήμα Τατοϊού είχαν παραμείνει τριγύρω τα ξερά και ότι δεν πήγαινε τις κρίσιμες ώρες κανένα πυροσβεστικό,ενώ υποτίθεται ότι ήταν σε πλήρη θωράκιση θα το εξετάσει ο Εισαγγελέας που ερευνά;

Αυτό το έγγραφο του Δήμου Μάνδρας θα το λάβει υπόψη του;

Και τα δυο μπορούμε να τα εισφέρουμε και θα το πράξουμε.Είτε μας καλέσει,είτε όχι.

Κλιματική αλλαγή υπάρχει και ουδείς την αμφισβητεί.Είναι για μικρά παιδιά και κομματικά άρρωστους οι δικαιολογίες ότι για τις φωτιές αυτών των ημερών “ευθύνεται η κλιματιή αλλαγή”.

“Είναι οι εμπρησμοί ηλίθιε”…”Ηταν και πριν οι εμπρησμοί ηλίθιε”…Και καίγονται γιατί όταν ΘΑ γίνει επιτέλους Κτηματολόγιο,εκεί κατά το 3.000 μ.Χ και στην Ελλάδα,την μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει Κτηματολόγιο,τότε θα εμφανιστούν στα καμένα π΄ρωην δασικά ιδιωτικά συμβόλαια ή αναγνωρισμένοι με νόμο “Οικισμοί”…

Με ένα σμπάρο(φωτιά)πολλά τρυγόνια,δηλαδή ωφελούμενοι…Ωστε να φαίνονται όλα φυσιολογικά ή αποτέλεσμα ανάγκης…

Ερώτημα μέχρι το επόμενο ρεπορτάζ:στη διεφθαρμένη μύκονο υποβλήθηκαν ή όχι δεκαεπτά(17) καταγγελίες για μία μόνο πολεοδομική υπόθεση και δεν έγινε απολύτως τίποτα;

Τι απέγινε η καραμπινάτη υπόθεση χρηματισμού της πολεοδομίας της Μυκόνου ,στην οποία βρέθηκαν τεράστια ποσά αδικαιολόγητα σε λογαριασμούς κρατικού-δημοτικού στελέχους;

Πηγη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.