Αποκάλυψη-“βόμβα” στο ΟΡΕΝ: Ιδιώτες και “ενοικιαζόμενους” εργαζόμενους βάζει η κυβέρνηση στο ΕΣΥ

“Σώθηκε” ο “σεβασμός” και το “χειροκρότημα” της κυβέρνησης για τους ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες, σύμφωνα με τα όσα αποκαλυψε στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ η Δέσποινα Βλεπάκη και επιβεβαιώνουν όσα είχε γράψει χθες το thefaq για το σχέδιο κοινωνικού διχασμού που απεργάζεται το σύστημα Μητσοτάκη, ως όρο επιβίωσης για τις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ, το πλάνο της κυβέρνησης είναι όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί ως την 1η Σεπτεμβρίου ή δεν έχουν κανονίσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους να βγουν σε αναστολή και να μην πληρώνονται.

Αλλά καθώς στο δημόσιο ο μισθός προκαταβάλλεται και στις 26 Αυγούστου όλοι οι υγειονομικοί θα πληρωθούν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΟΡΕΝ, όσοι πληρωθούν αλλά βγουν στη συνέχεια σε αναστολή εργασίας, θα κληθούν να επιστρέψουν πίσω αυτό το 15νθήμερο του μισθού τους ως αχρεωστήτως καταβληθέντα!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα σχέδια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας είναι σε περίπτωση που βγουν αρκετοί εργαζόμενοι σε αναστολή εργασίας να ξαναχρησιμοποιηθούν ιδιωτικές κλινικές και στρατιωτικά νοσοκομεία όπου θα μεταφέρονται non covid περιστατικά.

Παράλληλα, η αναστολή εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς θα γίνει “ευκαιρία” για την κυβέρνηση για να βάλει ιδιώτες στα δημόσια νοσοκομεία και για το βοηθητικό προσωπικό, αφού όπως είπε η Δ.Βλεπάκη στο δελτίο του ΟΡΕΝ αναμένεται να βγει νέα ΠΝΠ όπου θα δίνεται το δικαίωμα να υπογραφούν συμβάσεις εξωτερικής ανάθεσης σε εταιρείες, δηλαδή να προσληφθούν τραπεζοκόμοι, μάγειρες, υπάλληλοι καθαριότητας, φύλαξης, κλπ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.