Σκεψεις για ειδικό ωράριο στα Σούπερ Μαρκετ για τους Ανεμβολιάστους στις έξι το ξημερώμα;

Η παλιά πρόταση που είχε κάνει πέρυσι η κυρία Λινού για να πηγαίνουν στα Σούπερ Μαρκετ οι ηλικιωμένοι στις έξι με οχτώ το πρωί, φαινεται να επιστρέφει σαν σκέψη τουλάχιστον, τροποποιημένη αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα επειδή η κυβέρνηση τρέμει το κοινωνικό κόστος από μια ενδεχόμενη απαγόρευση εισόδου στα Σούπερ Μαρκετ των ανεμβολίαστων εξετάζεται το μέτρο να ανοίγουν τα σούπερ μαρκετ στις έξι το πρωί και ως τις οχτώ να δέχονται μόνο ανεμβολίαστους.

Ετσι θα υπάρχει η δυνατότητα στους ανεμβολίαστους να έχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης και χωρίς τηλεφωνικές ή διαδικτυακές παραγγελίες στις οποίες τα καταστήματα έχουν όριο ελαστικής παραγγελίας κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό πόσο.

Υ.Γ. Το σοβαρότερο πρόβλημα για την απαγόρευση εισόδου σε ανεμβολίαστους είναι τα φαρμακεία στα οποία δεν μπορεί να αποτραπεί η πρόσβαση σε ανεμβολίαστους καθώς από την πρόσβαση σε αυτά  εξαρτάται η ζωή τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.