Διαστάσεις μάστιγας το υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό

Το νέο υβριστικό μήνυμα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σαρώνει την κοινωνία. Οι αρχικές πολιτικές εκτιμήσεις ήταν ότι επρόκειτο για προβοκάτσια της αντιπολίτευσης, και όσοι παρενέβαιναν σε ζωντανές συνδέσεις, ήταν εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συχνότητα όμως με την οποία ακουγόταν το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα στα ΜΜΕ, έδειξε σαφώς πως δεν υπήρχε καμία κομματική οργανωμένη επίθεση, αλλά επρόκειτο για μία δήλωση λαϊκής δυσαρέσκειας, έξω και μακριά από κόμματα.

Μία αντίδραση απέναντι στον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης, που εξωθούσε τους πολίτες οπότε έβλεπαν μικρόφωνο με ζωντανή σύνδεση να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό εκτοξεύοντας το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα.

Όταν όμως μία υβριστική ατάκα γίνεται και τραγούδι το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες προβολές και χιλιάδες θετικά σχόλια, τότε το φαινόμενο αυτό παίρνει διαστάσεις μάστιγας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.