Στη φυλακή οι τρεις εμπρηστές για τις φωτιές στο Κρυονέρι, την Πετρούπολη και το Πεδίο Άρεως

Το δρόμο για την φυλακή πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι ως εμπρηστές για φωτιές στο Κρυονέρι, την Πετρούπολη και το Πεδίον του Άρεως, καθώς με βάση την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Κρυονέρι κατηγορούμενος για εμπρησμό.
Ο 43χρονος που φέρεται να προσποιούνταν τον εθελοντή, απολογήθηκε για το αδίκημα της πρόκλησης πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση.
Η δεύτερη προφυλάκιση αγορά άνδρα ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμούς σε δύο σημεία μέσα στο άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη.
Εξάλλου, στη φυλακή οδηγήθηκε η γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως την ώρα που επιχειρούσε να βάλει φωτιά.
Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στο οποίο παραπέμφθηκε να δικαστεί για πλημμέλημα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, της επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και για το λόγο αυτό θα οδηγηθεί σε γυναικείες φυλακές για την εκτέλεση της ποινής της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.