Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν επενδύσεις πράσινης ενέργειας στην Αττική των εμπρησμών!Πως η Πυροσβεστική κρέμασε την Κυβέρνηση…Ο Πυραγός και ο Τοτός!

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ένας δημοσιογράφος του καλά πληροφορημένου και φιλοκυβερνητικού ΔΟΛ(σήμερα ΔΟΜ) έγραψε στις 9 Φεβρουαρίου ότι “υπάρχει τεράστιο ενδαιφέρον για επενδύσεις γης στο Τατόϊ,αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη γη.

Διαβάστε σχετικά σε ρεπορτάζ μας σε άλλη στήλη και σήμερα.

Προφανές ήταν ότι κάποιοι που έχουν ενδιαφέρον για την περιοχή θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν διαθέσιμη γη.

Στην Ελλάδα (και αλλού)κανόνας είναι να δημιουργείται διαθέσιμη γη,όχι με διακομματικούς νόμους και πωλήσεις από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟγιατί τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν σε αυτή τη μπανανία.

Η διαθέσιμη γη,στην οποία δημιουργούνται με “μηδέν επενδύσεις” και επιχειρήσεις και σπίτια δημιουργείται με πυρκαϊες.Οι οποίες ξεσπούν όταν υπάρχουν άνεμοι κατάλληλοι.

Ως δια μαγείας εκείνες τις ημέρες καμία κρατική η δημοτική αρχή δεν κινητοποιεί εθελοντές,δεν βάζει συνεχείς περιπολίες κατοίκων,δεν σημαίνει συναγερμό,δεν,δεν,δεν…χίλια δεν…

Το έγκαιρο και έγκυρο ρεπορτάζ για το οποίο ο δημοσιογράφος πρέπει να βραβευθεί και ο Εισαγγελέας να κινηθεί το έλαβε πολύ σοβαρά η Κυβέρνηση έως την κορυφή της.Πήγαν μετά λίγες ημέρες και πριν την καλοκαιρινή περίοδο εκεί και ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί Μενδώνη και Χαρδαλιάς και έδωσαν με δημοσιότητα βεβαιώσεις ότι λαμβάνουν κάθε απαραίτητο μέτρο.Ανακοίνωσαν επίσημα ότι ΘΩΡΑΚΙΣΑΝ την περιοχή και είναι απόλυτα ασφαλής.

Ηθελαν  προφανώς να στείλουν μήνυμα μετά το ρεπορτάζ ότι έχουν πληροφορίες για πυρκαϊές,δηλαδή την ΜΟΝΑΔΙΚΗ μέθοδο δημιουργίας διαθέσιμης γης στην Ελλάδα.Και καθένας θα ήθελε να πιστέψει ότι έδρασαν για να στείλουν μήνυμα αποτροπής και όχι να ξεκαρφωθούν για τον επικείμενο όλεθρο,αποτέλεσμα του οποίου θα είναι η δημιουργία διαθέσιμης γης.

Μετά την πρώτη φάση της πυρκαϊάς,άφρονες και τυχοδιώκτες της πολιτικής όλων των βαθμίδων ,επιπέδων και χρωματισμών βγήκαν να πανηγυρίσουν,να κρίνουν το “αποτέλεσμα” κλπ.

Ομως αποτέλεσμα ώς τότε δεν υπήρχε…Και η δήλωση του πρωθυπουργού ότι “τα δύσκολα είναι μπροστά μας”είχε την αφροσύνη να εννοεί τα “εξοδα ανοικοδόμησης,αναδάσωσης,καθαρισμού”κλπ.Οχι της μετατροπής της πυρκαϊάς σε όλεθρο για όλη την Αττική και πολλά μέρη της υπόλοιπης Ελλάδας.

Γιατί το είπε;

Προφανώς βασίστηκε σε επίσημο έγγραφο του Πυροσβεστικού Σώματος προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Κυβέρνηση.

Με αυτό το έγγραφο,το οποίο αποκαλύπτουμε σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα βεβαίωνε ότι “η φωτιά στην περιοχή Τατοϊου-Βαρυμπόμπης και ευρύτερα τέθηκε υπό έλεγχο ουσιαστικά και μπορούν να αποχωρήσουν δυνάμεις και να μεταβούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.Αυτό και έγινε.

Και λίγες ώρες μετά η Αττική ξαναφούντωσε και η πυρκαϊά για τον έλεγχο της οποίας σε πολύ καλύτερα επίπεδα από το Μάτι πανηγύριζαν υπουργοί στις τηλεοράσεις(Βορίδης-ΕΡΤ κ.α.) μετατράπηκε σε όλεθρο!

Ακριβώς το ίδιο κόλπο είχαν κάνει οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ στο Μάτι.Έβαλαν φωτιά στην Κινέττα,φούντωσε εκείνη και μόλις δόθηκε εντολή μεταφοράς των δυνάμεων στην Κινέττα,έβαλαν τη φωτιά στο Μάτι,όπου κατ αποτέλεσμα δημιουργήθηκε διαθέσιμη γη σε μεγάλη έκταση…Με μια εκατόμβη νεκρών εξαιτίας της λανθασμένης αντιμετώπισης από τους αρμόδιου του Πυροσβεστικού.Οι αισχροί διάλογοι το αποδεικνυουν και αυτοί είναι στις δικογραφίες…

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι υποβλήθηκε επίσημα στο ΤΑΙΠΕΔ αίτημα για να αναπτυχθεί ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στην Αττική.

Προφανώς θα αναπτυχθεί και στα καμμένα τόσο στην Ανατολική Αττική,όσο και στη Δυτική,όπου πριν λίγο καιρό κάηκε όλο το βουνό ,πολύτιμο για εξορύξεις και για “Πράσινη ενέργεια”…

Μέχρι να υλοποιηθεί αυτό το αίτημα θα έχει δημιουργηθεί διαθέσιμη γη και στις περιοχές που καίγονται τώρα.Μαζί με την προς διάθεση γη βέβαια καίνε και βίλες-παλάτια μέσα στα δάση,την ύπαρξη των οποίων ελάχιστοι  στην κοινή γνώμη γνώριζαν,αλλά καλά τις γνωρίζει η εξουσιαστική ελιτ…

Οι τεράστιες φωτιές θα έχουν το αποτέλεσμα που είχαν οι τεράστιες φωτιές της δεκαετίας του 1980,1990 κλπ στην Αττική και αλλού.Ανατανομή γης.Με μόνη μέθοδο τον ΕΜΠΡΗΣΜΟ και όχι  τις δήθεν τυχαίες φωτιές.

Χαρακτηριστικό της “θωράκισης” του κράτους ειναι όχι μόλις άρχισε το β κύμα και ΜΕΤΑ το έγγραφο του Πυροσβεστικού Σώματος κόπηκε το νερό στις περιοχές που άρχισαν να καίγονται!!!

Το δειλινό είχε βρει μια πολιτική ηγεσία να τσακώνεται για το αποτέλεσμα.Ηταν χειρότερο η καλύτερο από το Μάτι;

Υπουργοί κρεμασμένοι στα τηλέφωνα να συζητάνε με ΜΜΕ και να τους εξηγούν πόσο καλύτερα τα κατάφεραν από το Μάτι.

Το ξημέρωμα βρήκε τον φιλικό τύπο (ΝΕΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΕΛ ΤΥΠΟΣ κλπ)να καταγράφουν όλως τυχαίως αυτά που υποστήριζαν αυτοί οι Υπουργοί…Τι καλύτερα από το Μάτι!

Το ξημέρωμα όμως “εκδικήθηκε” την απρονοησία,την ηλιθιότητα για την οποία γράφουν αυτά τα ΜΜΕ φορτώνοντάς την σε άλλους,εκείνους του Ματιού…

Η Αττική καίγεται από άκρη σε άκρη και τα κανάλια μεταδίδουν σκηνές αποκάλυψης και ασύλληπτων σε μέγεθος καταστροφών περιουσιών…

Μέσα σε αυτό το σκηνικό φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ βρίσκουν άλλοθι μια “πανταχούσα” ενός πυραγού του Πυροσβεστικού ΣώματΟΣ Χαλκιδικής.

Γράφει ο εν λόγω πυραγός:

“ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΠΥΡΑΓΟΥ
Αφορμή για αυτό το άρθρο μου είναι η αγάπη και η ανάγκη μου να προστατεύσω το Πυροσβεστικό Σώμα από τις στρατιές άσχετων , ανίδεων , (ερευνητών) του Διαδικτύου , από ανθρώπους με κοντό μυαλό , ιδεοληπτικούς και κομματόσκυλα που δεν έχουν τη γνώση να δουν το φαινόμενο της πυρκαγιάς πέρα από φυσικό αλλά και ως παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχουν τις βασικές γνώσεις είναι ο ένας λόγος , είτε οι μικροπολιτικοί τους σκοποί και συμφέροντα τους κάνουν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.
Η παραπάνω φωτό είναι από τη NASA και απεικονίζει τι συμβαίνει σήμερα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ στον πλανήτη από ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς .
Η κλιματική κρίση πλεον είναι πιο ορατή από ποτέ.
Την στιγμή που μιλάμε καίγονται οι :Ανατολική Μεσόγειος, η μισή Νότια Αμερική , μικρότερα τμήματα σε ΗΠΑ, Καναδά , Ανατολική Κίνα , Ινδονησία, Ρωσία , Κεντρική και Νότια Αφρική , ο Αραβικός κόλπος , πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Ρουμανίας , Ιταλίας που έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
Μέχρι στιγμής στην Ιταλία έχουν καεί πάνω από 53.000 εκτάρια δάσους, στην Ρωσία 1,3 εκατομμύρια εκταρίων κάηκαν και χιλιάδες κόσμου απομακρύνθηκαν.Επίσης εκατομμύρια στρέμματα σε ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ;;
ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ;
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕ!!!!

Πάμε τώρα στα δικά μας γιατί η λέξη ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ είναι μια λέξη άγνωστη σε αυτή τη χώρα!!!!
Λοιπόν ζούμε σε μια χώρα όπου ΕΠΙΣΗΜΑ δεν έχουμε δασικές πόλεις .
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ όμως έχουμε . Το πρόβλημα είναι ΔΑΣΙΚΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ και ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ κυρίως .


Οικισμοί και πόλεις μέσα σε κωνοφόρα με τα κλαδιά να αγγίζουν τα μπαλκόνια .
Πήγαμε και εγκατασταθήκαμε άναρχα με ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μέσα σε ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ όπου μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο μεσογειακό περιβάλλον τα δάση αυτά μοιραία ανανεώνονται – αναφλέγονται ανα 50 χρόνια και λιγότερο.
Η κλιματική αλλαγή και η σταδιακή μετατροπή του Μεσογειακού κλίματος σε Τροπικό είναι εμφανέστερη και παρούσα από ποτέ !
Είμαστε μια χώρα με προϊστορία 200 χρόνων ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ όπου για να αφαιρεθούν αυτές οι περιουσίες πλέον που φτιάχτηκαν μέσα σε ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ θα χρειαστούν χιλιάδες στρεμμάτων απαλλοτριώσεων και 1 εκατομμυρίων αστέγων , ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ και αδύνατο !
Φτιάξαμε σπίτια μέσα στην μπαρουταποθήκη των κωνοφόρων δέντρων και βρισκόμαστε στο έλεος των πυρομανών
εμπρηστών, ασυνείδητων πολιτών που ψήνουν , κάνουν θερμές εργασίες , αποψιλώνουν εκτάσεις χωρίς αποκομιδή των προϊόντων αποψίλωσης δημιουργώντας εκρηκτικούς σωρούς καύσιμης ύλης , αφήνοντας τα οικόπεδα τους τα ίδια απεριποίητα , αφήνοντας το πεύκο να ακουμπάει τη στέγη τους , αφήνοντας τους εαυτούς τους ανεκπαίδευτους και χωρίς ούτε τα στοιχειώδη μέτρα πυροπροστασίας ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Μιλάτε για καθαρισμό δασών , ξέρετε γιατί κονδύλια κάθε χρόνο μιλάμε;
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ λοιπόν κύριες και κύριοι γιατί αν θες εξοχικό μέσα στο δάσος θα πρέπει να αποδεχτείς και τους κινδύνους .
Μπήκαμε μέσα στα δάση έχοντας το θράσος και την αλαζονεία να θέλουμε όταν αυτά βλάπτονται εμείς να μην έχουμε καμμία απολύτως συνέπεια!!!
Ναι το Σώμα έχει ελλείψεις, ναι το Σώμα έχει γηρασμένο και ελλιπή εξοπλισμό , ναι είμαστε αδικημένοι και κακοπληρωμένοι , είμαστε και ρομαντικοί όμως πολύ κάποιοι να αγαπάμε αυτόν τον τόπο και να λεμε αλήθειες που ενοχλούν ώστε να κόβουμε την όρεξη των ιντερνετικών πανεπιστημόνων να σπιλώνουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Πυροσβεστικού Σωματος με τα λιβελογραφήματα τους.
ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΟΦΩΡ…… Πάμε και σε αυτό : Γνωρίζετε μήπως ή έχετε ακούσει κάπου για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ που δημιουργείται από την ίδια την πυρκαγιά και πόσο αυξάνονται τα μποφόρ και οι στροβιλισμοί του αέρα; ΜΠΑ!!!!
Όποιος θεωρεί εύκολη την κατάσβεση να αφήσει τον κλιματισμό και τα μπάνια , να έρθει μαζι μας και ίσως αλλάξει γνώμη .
Και κάτι ακόμη : ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ , ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ .
Γι αυτό με πολύ ευγενικό τρόπο και ύστερα από άπειρες ωρες επιφυλακών και κούρασης σας λέω απλά δείτε την αλήθεια ανοίξτε τα μυαλά σας και ΡΑΨΤΕ ΤΟ λιγάκι .
Μας κουράσατε να έχετε άποψη για όλα , μετά την επιδημιολογία , τώρα γίνατε και αναλυτές πυρκαγιών .
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΥΡΑΓΟ!
Ιερισσός 05-08-2021
Αναγνωστάκος Ι. Γεώργιος Νικόλαος
Υποδιοικητής ΠΥ Σταγείρων Ακάνθου”.

Υπάρχει ωραιότερο άλλοθι;

Ολες οι χώρες είναι ίδιες.Και η Ψωροκώσταινα ίδια άρα…Αυτή που είναι η μόνη που δεν έχει Κτηματολόγιο…Αυτή που έχει μέθοδο δημιουργίας διαθέσιμης γης τις φωτιές,αφού δεν υπάρχει κτηματολόγιο…

Αυτή που προανήγγειλε τις επενδύσεις στη Βαρυμπόμπη,στο Τατόϊ,όπως τα περιγράφουμε παραπάνω…Αυτή που ζήτησε να αναπτύξει πράσινη ενέργεια στην Αττική…Εκεί στα καμμένα Γεράνεια,στην καμμένη Πάρνηθα.

Θα αναδασωθούν όλα είπε ο κ.Μητσοτάκης…Δίπλα του δεν καθόταν ο Τοτός.Αν καθόταν θα πεταγόταν να πει: “να σας πω και εγώ το άλλο…”.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους στην Πάρνηθα  το καλοκαίρι του 2007 κάηκαν 49 χιλιάδες στρέμματα γης.Αναδασώθηκαν μέχρι σήμερα 4,5 χιλιάδες στρέμματα…Και η WWF πανηγυρίζοντας γράφει ότι φυτεύτηκαν 195.000 δένδρα και περιμένουν να φυτευτούν άλλες 180.000 δένδρα.,Με το σημερινό ρυθμό θα φυτευτούν  ως το …2035!!!

Ομως ως τότε θα έχουν καεί αυτά που φυτεύτηκαν.Και τώρα στην Αττική καίγονται αυτά που είχαν φυτευτεί στις περιοχές αυτές,στις οποίες ήταν παρθένα δάση,εκτός Κτηματολογίου και σήμερα είναι βίλες και σπιταρώνες εντός σχεδίου…

Σαν πολλά δεν έγραψε ο κ.Πυραγός, προσέχοντας να γράψει για “πυρομανείς εμπρηστές” και όχι για επενδυτές που μετατρέπουν σε οικόπεδα τα παρθένα δάση….Και τον αποθεώνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…Το παρατηρούμε διότι δεν μένει χώρος να γράψει και ο Τοτός τα δικά του…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.