Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης!

Για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποδεικνύει ότι είναι ο εκπρόσωπος της εθνικής αστικής τάξης. Αυτού του πυλώνα της κοινωνίας που πρωταγωνιστούσε σε κάθε εθνικό σκοπό. Η κινητήριος δύναμη στις Εθνεγερσίας, τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες, της ευδοκίμησης ολόκληρου του έθνους.

Αυτής της τάξης που δυστυχώς εξαφανίστηκε από την Ελλάδα, την μαύρη Επταετία του εκσυγχρονισμού. Τότε που το καθεστώς Σημίτη που πολέμησε λυσσαλέα κάθε πατριώτη επιχειρηματία για να φέρει στη θέση του τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες που λυμαίνονται την Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να είναι ο κανόνας. Δυστυχώς είναι η εξαίρεση. Εύγε για άλλη μια φορά Δημήτρη Γιαννακόπουλε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτηκαι την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Όλοι μας παρακολουθήσαμε το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και του Τατοϊου. Ένα έγκλημα που δεν θα έχει επιπτώσεις μόνο στο σήμερα και στη ζωή των Ελλήνων του Λεκανοπεδίου, αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας.

Η ΒΙΑΝΕΞ, θέλοντας να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και σαν θεματοφύλακας αξιών και πολιτισμού ανακοινώνει πως θα ηγηθεί της προσπάθειας αναδάσωσης της περιοχής έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το βιοτικό μέλλον της ελληνικής οικογένειας σε ένα πράσινο περιβάλλον.

Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει άμεσα 100.000 ευρώ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με το οποίο και θα συνεργαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί η μελέτη για την οργανωμένη αναδάσωση της περιοχής.

Tαυτόχρονα, δηλώνουμε πως ούσα η μεγαλύτερη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, θα παρακολουθούμε καθημερινά για τα επόμενα χρόνια την πορεία της αναδάσωσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε ένα καλύτερο πνεύμονα πρασίνου από ότι πριν.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις, καθώς επιθυμία του Ομίλου Βιανέξ και των 1.300 εργαζομένων της είναι να ηγηθούν της συνολικής προσπάθειαςπου θα γίνει για την ανάπλαση της περιοχής, ξεκινώντας συμβολικά με το φύτευμα των πρώτων 1.300 δέντρων της νέας εποχής. Στη προσπάθεια αυτή καλούμε και τις άλλες επιχειρήσεις της περιοχής να συνεργαστούμε σε κοινές δράσεις ώστε όλοι ενωμένοι να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον που ζούμε και δουλεύουμε. Οι δράσεις που θα αναπτύξουμε δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.