Τεντόγλου-Τσιτσιπάς: Δύο διαφορετικές όψεις, του ίδιου νομίσματος.

Ο αντικατοπτρισμός της σημερινής Ελλάδας
Ο ένας από εύπορη οικογένεια ξεκίνησε από μικρός το τένις για να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα, ο άλλος ανακαλύφθηκε τυχαία από τον προπονητή του όταν τον είδε να κάνει παρκούρ και να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα.
Ο ένας μένει μόνιμα στο Μονακό και προπονείται ιδανικά με ένα επιτελείο πάνω του, ο άλλος μένει στην Αθήνα και προπονείται είτε σε ένα κλειστό γήπεδο που τον χειμώνα μπάζει νερά, είτε σε ένα εγκαταλελειμμένο από την πολιτεία ανοιχτό στάδιο.
Ο ένας έχει βγάλει κάποια εκατομμύρια ευρώ από το τένις που τα τρώει στο Ντουμπάι (καλά να είναι το παιδί) , ο άλλος τρώει σουβλάκι στο Θησείο με την κοπέλα του που τον νευριάζει και τον κάνει να πηδάει μακριά
Ο ένας δεν έβαλε ποτέ το εθνόσημο στο στήθος γιατί δεν τα βρήκε η ομοσπονδία με τον Γερμανό χορηγό του που τα παίρνει, ο άλλος πήρε αγκαλιά την γαλανόλευκη και ακούσαμε δακρύζοντας τον εθνικό ύμνο στο πρώτο σκαλί του βάθρου 🏅
Εγώ σε αυτό το νόμισμα ξέρω σε ποιά όψη ανήκω .. και μου αρέσει #Τεντόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.