Ψεκαστείτε ελεύθερα! Σε εννιά μήνες τελειώνει ο κορονοϊός, σύμφωνα με Τα Νέα!

Κορυφαίο το πρωτοσέλιδο των νέων, αρκεί να τινάξει στον αέρα την εμβολιαστική προσπάθεια για την οποία η κυβέρνηση έχει ρίξει όλο το επικοινωνιακό βάρος. Γιατί άλλωστε να πάει κάποιος να εμβολιαστεί, αφού βγαίνει κορυφαίος καθηγητής σε μία άκρως φίλο κυβερνητική εφημερίδα και διαβεβαιώνει ότι σε εννιά μήνες ο κορονοϊός τελειώνει;

Μιλάμε για πραγματικό μπουρλότο! Και λογικό είναι κάποιος να αναρωτηθεί, γιατί στην ευχή παίρνουμε τέτοια μέτρα και διαλύουμε την οικονομία και την κοινωνία, αφού όπως λέει η έγκριτη εφημερίδα, σε εννιά μήνες ξεμπερδεύουμε, χωρίς εμβόλια, χωρίς κλεισίματα, χωρίς μάσκες, χωρίς αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα;

D91569A2 019E 4AEE BA7A C95C37C1B5E1Το θέμα είναι ότι μόλις ο καθηγητής που έδωσε την συνέντευξη, καθηγητής του Γέιλ μάλιστα, ο Νικόλαος Χρηστάκης, είδα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με την συνέντευξη του, άφρισε και άρχισε να διαψεύδει ότι είπε τέτοια μπαρούφα!

«Αυτός ο τίτλος είναι τόσο ενοχλητικός και, φυσικά, δεν το είπα αυτό. Ο βιολογικός αντίκτυπος της πανδημίας θα ολοκληρωθεί εντός ενός έτους (απουσία σοβαρών μεταλλάξεων στον ιό), αλλά η κοινωνικοοικονομική ανάκαμψη θα διαρκέσει περισσότερο», Ήταν η απάντηση του.

78187A41 1F84 46CF BFAC EAEEAAD118ED
Το μήνυμα του καθηγητή

Μην απορήσουν στην κυβέρνηση εάν στην επόμενη συγκέντρωση κατά των εμβολιασμών  μαζευτεί κανένα εκατομμύριο κόσμος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.