ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση με καρέκλες σε αστυνομικούς σε καφέ-μπαρ στον Βόλο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Πέμπτη τρεις άνδρες που επιτέθηκαν με καρέκλες σε αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στη Νέα Ιωνία Βόλου. Οι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο στο καφενείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μόλις τους είδαν κάποιοι από τους θαμώνες άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν.

Σε βίντεο που παρουσίασε το STAR, οι αστυνομικοί, στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τους θαμώνες που τους απειλούσαν και είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, δέχθηκαν επίθεση με καρέκλες και τραπέζια.

Το καφενείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Τρεις πελάτες τελικά συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για άσκηση βίας κατά δημοσίων οργάνων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.