Ζάκυνθος: Άγριο καβγά έστησαν Άγγλοι και Ιταλοί τουρίστες, μετά τη λήξη του τελικού του Euro!

Την ώρα που οι οπαδοί της Αγγλίας έδειξαν εντυπωσιακή… αυτοσυγκράτηση μέσα στο Γουέμπλεϊ, το «ναό του ποδοσφαίρου», μετά τη λήξη του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρά την ήττα της εθνικής τους από την Ιταλία εντός έδρας, στη Ζάκυνθο έγινε το… μαλλιοβράσι!

Συγκεκριμένα, κεντρικός δρόμος του Λαγανά μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», όταν έτυχε(;) να συναντηθούν δεκάδες Άγγλοι και Ιταλοί τουρίστες, οι οποίοι, με αφορμή την  έκβαση της αναμέτρησης των ομάδων τους στο Euro 2020, δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια, με τα… κλωτσομπουνίδια να δίνουν και να παίρνουν, καθώς τα αίματα άναψαν με το που οι μεν αντίκρισαν τους δε.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ένας Άγγλος ρίχνει πρώτος μια γροθιά σε έναν Ιταλό και αμέσως ξεκινάει η γενική σύρραξη, με άτομα να πέφτουν στο έδαφος και να δέχονται αλλεπάλληλα βίαια χτυπήματα, ενώ κάποιοι λίγοι θαρραλέοι δοκιμάζουν να αναλάβουν ρόλο «πυροσβέστη», προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

  • Δείτε το… πραγματικό ντέρμπι Αγγλίας – Ιταλίας:

*πηγή βίντεο: newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.