Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη – Ο βίος και η πολιτεία του

Αμίλητος, ψυχρός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής κατά τη μεταφορά του στον Εισαγγελέα ο 39χρονος αστυνομικός που άρπαξε την 19χρονη, την φυλάκισε, την εξέδιδε και την κακοποιούσε. Ταυτόχρονα αίσθηση προκάλεσε μπλούζα που φορούσε όταν εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. Ένα T-Shirt που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

O 39χρονος είχε ακριβά γούστα και δεν το έκρυβε, ενώ είχε πάθος και με τα όπλα. O αστυνομικός που τον βαρύνει σχεδόν ο μισός ποινικός κώδικας, είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. «Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στην άτυχη 19χρονη κοπέλα τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας. Τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε απειλήσει συναδέλφους του.

Γενικώς ήταν πολύ ενεργός στα social media. Αναρτούσε φωτογραφίες, όπου φαινόταν το πάθος του για τα όπλα. Σε μία απ’ αυτές φαίνεται να πυροβολεί στόχους. Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής. Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.