Συγκλονισμένος ο εκπαιδευτής του πιλότου στον Γιώργο Παπαδακη: Αντέγραψε όσα του είπα για τη ληστεια στο σπίτι μου

Συγκλονισμένος απο τις εξελίξεις, ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου μίλησε στον Γιώργο Παπαδακη οπου περιέγραψε πως ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολαιν αντέγραψε την δική του ιστορία με την ληστεια που εγινε στο σπίτι του στο Αλεποχώρι, καθώς τα δύο περιστατικά είχαν πολλές ομοιότητες:

Η εισβολή στο σπίτι μου είχε γίνει πριν από δύο χρόνια περίπου και όλοι γνώριζαν στο αεροδρόμιο Μεγάρων τι είχε συμβεί γιατί έτρεξαν κιόλας να δώσουν αίμα για εμένα και τη γυναίκα μου.

Εγω άκουσα τον άνθρωπο αυτόν, τον Μπάμπη να λέει πώς έγινε η επίθεση και είπα είναι το ίδιο, γι’ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές. Περιέγραψε τον αρχηγό, ότι του έπεσε η μάσκα, το ίδιο κάναμε κι εμείς. Φάνηκε να είναι το ίδιο. Πολύ πιθανόν να ανέτρεξε στη μνήμη του και να ανέγραψε το περιστατικό όμως αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε στο αεροδρόμιο Μεγάρων άνω των 50-55 ετών θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του. Τέτοιο σεμνό παιδί ήταν ο Μπάμπης. Εδώ είναι το χειρότερο από όλα. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όλοι με τις εξελίξεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.