Θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία ο Μητσοτάκης για τα εργασιακά;

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου μετά τα φαινόμενα απειθαρχίας από τη Μ. Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη, ειδικά εφόσον δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τον Πρωθυπουργό όσο αφορά το μέλλον τους στη ΝΔ.

Αυτό που ανησυχεί τους συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι η πιθανότητα και άλλοι βουλευτές να επιλέξουν να διαφοροποιηθούν ενόψει της κρίσιμης “μάχης” στη Βουλή για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό αλλά και το μνημόνιο συνεργασίας με τα Σκόπια, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε φορείς, οργανώσεις και την κοινωνία στο σύνολο της.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι βουλευτές της ΝΔ από τους πολίτες (όχι από τις δημοσκοπήσεις) είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με το κλίμα αισιοδοξίας που επιχειρεί να “πλασάρει” η κυβέρνηση και έχουν αντιληφθεί ότι οι τοποθετήσεις τους ειδικά για το εργασιακό νομοσχέδιο και για τη συμφωνία με τα Σκόπια ενδεχομένως να κρίνουν το μέλλον τους στη Βουλή.

Προς το παρόν στο Μαξίμου τηρούν σιγή ιχθύος για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού, δεν κρύβουν όμως την ανησυχία τους για τα φαινόμενα απειθαρχίας.

Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να επιβάλλει κομματική πειθαρχία ή θα ακολουθήσει τη γνωστή μέθοδο των προτροπών και “συστάσεων”;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.