Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας

Το κλειδί της υπόθεσης, σύμφωνα με την εκπομπή, πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στη μεζονέτα του ζευγαριού. Όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που παρουσίασε το «Τούνελ», ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου. Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει ξανά από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και στρίβει με κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή.

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, τα οποία δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση. Στην περιοχή υπάρχουν λίγα σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν να φτάσουν στη μεζονέτα με τα πόδια μέσα από ένα χωράφι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δεν λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.