Πανελλαδικές εξετάσεις: Τι θα συμβεί αν μαθητής νοσήσει με κορωνοϊό

Η Νίκης Κεραμέως διευκρίνισε ότι εάν ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις πανελλαδικές εξετάσεις θα του δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο

Ηπανδημία διαμορφώνει μία νέα συνθήκη στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, μια δυσκολία που ενδεχομένως να αυξάνει το επίπεδο άγχους και αγωνίας τους.

Μέσα σε όλες τις ανησυχίες οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιθανότητα να νοσήσουν με τον κορωνοϊό.

Εφόσον ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις πανελλαδικές, τότε θα δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο, δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Νίκη Κεραμέως διευκρίνισε ότι εάν ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα του δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα πρόσθεσε πως θα δοθεί αναλυτικό πρωτόκολλο όταν συζητηθεί με τους επιστήμονες.

Η ίδια υποστήριξε ότι θα δοθεί αναλυτικό πρωτόκολλο όταν συζητηθεί με τους επιστήμονες

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.