Πάσχα 2021: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και η αγορά θα λειτουργήσει με διαφορετικό ωράριο. Συγκεκριμένα τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Όσον αφορά στο υπόλοιπο λιανεμπόριο, θα μπορεί να λειτουργήσει προαιρετικά από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και τα υπόλοιπα καταστήματα από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Όπως αναφέρει η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανακοίνωσή της, “Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ). Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.